Fusion Superior XL 107526 Gotham Oak Natural | Evim Vloeren
Actie!

Fusion Superior XL 107526 Gotham Oak Natural

De prachtige Hoomline Superior collectie. Deze pvc is speciaal gemaakt voor intensief gebruikte ruimtes en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.

53,96 p/m²

Dit is de vierkante meter prijs. Alle vloeren worden in pakketten geleverd. Bereken hieronder hoeveel pakketten u nodig heeft.

Totaal oppervlakte 2.66
Onze prijs 143,52

Over: Fusion Superior XL 107526 Gotham Oak Natural

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren over de collectie van Hoomline: Fusion Superior.

De PVC vloeren zijn erg makkelijk te onderhouden, het product is namelijk niet gevoelig voor vocht en water op de toplaag. Daarbij zijn ze bijna niet te onderscheiden van echt hout, omdat de resolutie van het Deco papier veel hoger is dan bij laminaat. Door de geluidsabsorberende kwaliteiten en de stevige PU toplaag is de vloer erg slijtvast en uitermate geschikt voor intensief belopen ruimtes.

De vloer is multi-laags, totaal 7,5mm dik. De toplaag is een 0,55mm dikke slijtlaag met Ceramic-Bead coating, met daaronder de hoge resolutie print film, die bepaald hoe de vloer eruit ziet. Deze is verbonden met een heterogene PVC-tussendrager zonder ftalaten. De totale dikte van deze LVT-laag is 2mm.

Daaronder zit de solide PVC-drager met Isocore-Technology, deze is 4mm dik. De onderste laag bestaat uit vaste PE-foam ondervloer met een hoge densiteit, deze is 1,5mm dik. De vloer is snel en makkelijk te instaleren door het Clic Locking systeem met Drop Lock 100 technologie.

Deze vloer is 100% watervast en heeft een zeer sterke slijtlaag!

  • Eenvoudig en snel te leggen.
  • 3D houtstructuur in de toplaag, levensecht.
  • Voorzien van 1,5 mm dikke ondervloer.
Merk

Hoomline

Serie

Fusion Superior XL

Type PVC

Klik PVC

Dikte

7,5 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Gebruiksklasse

33

Garantie

15 jaar

Lengte

151 cm

Breedte

22 cm

Inhoud

2,66 m²

Levertijd

2 á 3 werkdagen

Kleur

Onze showroom in Amsterdam

Wilt u de Fusion Superior XL 107526 Gotham Oak Natural komen bekijken in onze showroom in Amsterdam?
In onze showroom kunnen wij u verschillende stalen laten zien, u adviseren over verschillende stijlen en alles vertellen over de vloer die het beste bij uw wensen. past. Neem contact op om direct een afspraak te maken en de Fusion Superior XL 107526 Gotham Oak Natural te komen bekijken!
Winkelwagen

Offerte aanvragen?

Heeft u een groot aantal nodig of wilt u een offerte als bedrijf opvragen? Vul onderstaand formulier in!

Extra service?