AGT Vloeren | Online M² Bereken? | Waarom AGT?
AGT Laminaatvloer

AGT Vloeren

Waar zoekt u naar in een vloer? Is het een onderscheidende uitstraling en karakter? Dan is AGT zonder twijfel een merk voor u. Wie een laminaatvloer zoekt in het middensegment, krijgt vaak een vloer die weliswaar mooi is, maar niet per se eentje met een uitgesproken karakter. Is dat voor u wel belangrijk? Dan zal de collectie van AGT u absoluut bevallen.

Filter op kleur
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 16 resultaten

AGT Vloeren

Vanzelfsprekend kunt u van een A-merk als AGT kwaliteit verwachten. AGT weet deze kwaliteit tegen een scherpe prijs echter zeer goed te combineren met een niet-alledaagse uitstraling. Dit betekent overigens niet dat de collectie louter bestaat uit vloeren met een zeer uitgesproken uitstraling. De collectie is dermate breed dat vrijwel iedereen hierin een geschikte vloer zal vinden. Opvallend is de grote variëteit aan verschillende kleuren. Van prachtig klassiek donker tot trendy licht en alles hier tussenin. Maak kennis met de fraaie collecties van AGT die Evim Vloeren u biedt.

AGT Effect

Hoewel AGT dus bekend staat om vloeren met onderscheidende houtstructuren en in onderscheidende kleuren, kan de liefhebber van een rustige, natuurlijke uitstraling zeker ook bij dit merk terecht. De AGT Effect collectie bestaat uit zeer fraaie, rustig en natuurlijk ogende vloeren in uiteenlopende kleuren. Met een prijs vanaf 12,95 euro per vierkante meter, kunt u met een AGT Effect vloer tegen zeer interessante kosten elke ruimte in uw woning voorzien van een prachtige vloer. Een vloer die niet alleen in elke kamer tot zijn recht komt, maar die ook bij elke interieurstijl past.

Natura Line

De Natura Line van AGT doet zijn naam eer aan. Dit zijn prachtige, natuurlijk ogende vloeren met een fraaie tekening. U zult weinig vloeren vinden die voor deze prijs (ook vanaf 12,95 euro per vierkante meter) de uitstraling van een echt houten vloer zo goed benaderen. Als onderscheidend vermogen voegt AGT hier bijzondere kleuren en tekeningen aan toe. De vloeren zijn niet radicaal anders dan van andere merken, maar onderscheiden zich op geraffineerde wijze. Met bijvoorbeeld een tint die u niet zo vaak ziet of een tekening met net wat meer detail.

Natura Large

Als uitbreiding op de Nature Line, is de Natura Large lijn de echte blikvanger binnen het aanbod van AGT. Fraaie vloeren met een net even anders-dan-anders natuurlijke uitstraling en dan in extra groot formaat. Deze vloeren lenen zich uitstekend voor de woonkamer. Ze zijn extra breed. De vloerdelen komen zo goed tot hun recht in grote ruimtes, maar kunnen ook kleinere ruimtes juist groter doen lijken.

Een extra voordeel van de Natura Large collectie is dat de vloerdelen vanwege hun breedte extra eenvoudig te leggen zijn. Per ruimte heeft u minder delen nodig.

Over AGT

AGT heeft het Turkse Antalya als thuisbasis en is sinds 1984 uitgegroeid tot een wereldwijd opererende specialist. AGT behoort tot de top 500 Turkse bedrijven en exporteert jaarlijks meer dan een miljard producten. Bij het bedrijf zijn meer dan 1.000 personen werkzaam.

AGT verzorgt de productie van hun vloeren in eigen beheer. Het is met recht een specialist op het gebied van hout te noemen. AGT ontwikkelt namelijk ook houten meubels en ontwikkelde met hun vloeren al snel een specialisatie in zakelijke segment. Vanzelfsprekend is een houten vloer voor zakelijk gebruik een ander soort vloer dan eentje voor consumenten. AGT bewees hiermee echter wel in staat te zijn om zeer sterke en duurzame vloeren te produceren. Iets waar u ook als consument van profiteert, maar dan in combinatie met een prachtige uitstraling.

AGT staat bekend als een moderne en technisch vooruitstrevende onderneming. Dat blijkt ook wel uit het aantal patenten dat het bedrijf toegewezen heeft gekregen. AGT maakt gebruik van 19 patenten. Niet voor niets is hun slogan “Technology that develops the wood”.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren