Hoomline Métropole Lamelparket Kopen? | Evim Vloeren

Hoomline Métropole Lamelparket

Een moderne vloer van topkwaliteit maar met een klassieke uitstraling: als dat is wat u zoekt, moet u beslist kijken in de collectie van Hoomline Métropole Lamelparket. De vloeren uit de Hoomline Métropole Lamelparket collectie opereren aan de bovenkant van de markt. Dat ziet u en dat voelt u. Nu, en over vele jaren van nu nog steeds.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Hoomline Métropole Lamelparket: voor liefhebbers van een tijdloze uitstraling

De vloeren uit de Hoomline collectie kenmerken zich door een tijdloze uitstraling. Prachtige houten vloeren in een warme kleur. Sommige vloeren zijn trendgevoelig, maar deze niet. De stijl die de Métropole collectie kenmerkt, heeft zijn waarde ruimschoots bewezen.

Wat uw interieurstijl en -smaak ook is: in deze collectie vindt bijna iedereen wel een prachtige vloer die aan alle wensen en eisen voldoet. De naam “Métropole” zegt het al: deze vloeren zijn geïnspireerd door metropolen van over de hele wereld: Bangkok, Boston, New York, Shanghai, Tokio, Toronto, Londen, Parijs, Madrid en Rome.

Ook met een moderne twist

De vloeren in de Métropole Lamelparket collectie mogen dan wel gezien worden als klassieke, tijdloze vloeren; ze zijn er ook met een moderne twist. Prachtige visgraat vloeren ontbreken als ware klassiekers uiteraard niet in de collectie, maar deze zijn bijvoorbeeld wel leverbaar in fraaie, lichte uitvoering (geolied).

De voordelen van lamelparket

Die moderne twist past helemaal bij de eigenschappen van deze vloeren. Het lamelparket bestaat uit meerdere lagen die een werking van de vloer tegen gaan. Dit betekent dat de vloer nauwelijks zal uitzetten en krimpen. Hierdoor is deze perfect geschikt om zwevend te leggen. De Hoomline Métropole Lamelparket collectie is dan ook populair onder kopers en eigenaren van nieuwbouwwoningen. Deze collectie komt echter overal prachtig tot zijn recht.

Vind uw ideale vloer in deze collectie. Bestel online of kom langs in de showroom om de vloer met eigen ogen te bekijken. Neem bij vragen contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

 

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren