PVC Betonlook | Evim Vloeren
PVC Betonlook

PVC Betonlook

De enorme populariteit van PVC vloeren is eenvoudig te verklaren. Vanwege een aantal belangrijke voordelen die deze vloeren bieden. Wanneer het gaat om PVC in betonlook is één van die voordelen direct duidelijk. PVC vloeren kunnen in vrijwel elke look worden geleverd. Hout, tegels en dus ook beton. Dit is erg fijn voor wanneer u liefhebber bent van de betonlook, maar niet de mogelijkheid of wens hebt om daadwerkelijk een betonvloer aan te laten leggen. Bekijk ons fraaie assortiment PVC betonlook vloeren.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 36 resultaten

Een PVC vloer in betonlook is vaak de ideale oplossing

Een PVC vloer in betonlook opent voor veel mensen nieuwe deuren. Niet elke woning is geschikt om een betonvloer in aan te laten leggen. Maar PVC in betonlook kan wél overal worden gelegd. Ook in een appartement.

Bovendien is PVC geschikt voor vrijwel elke ruimte. Bijvoorbeeld gewoon in de woonkamer, keuken of slaapkamer, maar zelfs ook in een badkamer! Met een PVC vloer in betonlook kunt u zorgen voor een prachtige, strakke betonlook vloer in uw badkamer. Zónder het gedoe van beton en mét alle voordelen van PVC. Want PVC vloeren zijn zeer sterk en duurzaam, vochtbestendig en onderhoudsarm. Een PVC vloer in betonlook is vaak echt de ideale oplossing. Temeer omdat deze geschikt is voor vloerverwarming.

Uw PVC vloer in betonlook naadloos gelegd

Wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een houtlook, wilt u waarschijnlijk dat de naden tussen de vloerdelen zichtbaar zijn. Net als bij echt hout vaak het geval is. Bij een PVC vloer in betonlook is dat natuurlijk anders. Uw PVC vloer in betonlook wordt naadloos gelegd. Want bij echt beton ziet u uiteraard ook geen naden. Zo creëert u een uitstraling die optisch vrijwel niet van echt beton te onderscheiden is. Mocht u wel naden willen zien, dan is dat ook mogelijk. Er zijn bijvoorbeeld ook PVC tegels in betonlook verkrijgbaar. Wij helpen u graag met het leggen van uw vloer. Bekijk hier de opties van onze legservice.

Bekijk onze prachtige PVC vloeren in betonlook

Bekijk rustig onze prachtige PVC vloeren in betonlook. Zoals u zult zien, is er zeer veel keuze. Heeft u uw ideale vloer gevonden, dan bestelt u deze snel, eenvoudig en veilig online. Inclusief alle toebehoren. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom voor deskundig advies.

Lees ook onze blog over de verschillende opties in vloeren met een betonlook

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren