Parket Vloeren | Rijke Variatie | Persoonlijke Service
Parket Vloeren

Parket Vloeren

Veel mensen kijken bij het kiezen van een nieuwe vloer naar parket vloeren. Dat is niet verwonderlijk. Dit type vloer blijft onverminderd populair. Hoewel er in de loop der jaren verschillende soorten vloeren bij zijn gekomen en diverse trends zijn ontstaan, blijven parket vloeren ware klassiekers.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Kwalitatieve parket vloeren

De uitstraling van een hoogwaardige houten vloer blijft de favoriet van velen. Goede parket vloeren blinken uit in een natuurlijke uitstraling en blijven met het juiste onderhoud ook lang mooi. Nu investeren in de juiste vloer verzekert u van vele jaren woonplezier.

De juiste parket vloeren voor iedereen

Als allround vloerenspecialist vinden wij het belangrijk om iedereen uit de juiste parket vloeren te kunnen laten kiezen. Daarom steken wij zeer veel tijd in het samenstellen van een aantrekkelijke collectie. Evim Vloeren heeft ook de ideale vloer voor u met altijd een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Wanneer u onze collectie bekijkt, ziet u direct hoe veelzijdig parket vloeren kunnen zijn. Deze vloeren zijn er namelijk in vrijwel elke uitstraling. Klassieke vloeren in een donkere tint, opvallende vloeren met een bijzonder motief or zeer rustig ogende moderne vloeren. U zult altijd een vloer kunnen vinden die aan uw smaak en wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld een visgraat parket vloer.

Laat de vloer afwerken naar wens

Parket vloeren kunnen onbehandeld worden gelegd, onzichtbaar worden behandeld voor een optimale bescherming of op specifieke wijze worden afgewerkt, door te schuren en/of te behandelen met olie. Dit biedt u de mogelijkheid om de kleur van de vloer nog meer af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. De vloer kan een aantal tinten lichter of juist donkerder worden gemaakt. Ook kunt u kiezen voor een afwerking met meer glans of juist een matte finish.

Het feit dat u parket vloeren zo naar eigen smaak aan kunt passen, maakt deze extra interessant. Wij vinden het belangrijk dat uw nieuwe vloer aan al uw wensen en eisen voldoet. De aanschaf van een nieuwe parket vloer is namelijk niet zomaar iets, maar een aanschaf die u doet voor in veel gevallen wel zo’n twintig jaar of meer.

Onze specialisten leggen alle parket vloeren

Om parket vloeren optimaal tot hun recht te laten komen, is het belangrijk dat deze goed worden gelegd. Dit kunt u zelf doen, op voorwaarde dat u over ervaring en de juiste gereedschappen beschikt. Parket vloeren worden verlijmd aan de ondervloer en dus is het van groot belang dat alle planken direct goed worden gelegd.

Het leggen van een parketvloer is dan ook iets dat u het beste over kunt laten aan een erkende specialist. De parketteurs van Evim Vloeren zijn goed opgeleid en zeer ervaren. Zij zorgen ervoor dat uw vloer prachtig komt te liggen. Dat is niet alleen belangrijk voor de uitstraling van de vloer, maar ook voor de levensduur.

Bekijk de vloeren in onze showrooms

Evim Vloeren heeft vestigingen aan de Bos en Lommerweg en in Osdorp (Tussen Meer 201). Beide vestigingen zijn maandag tot en met zaterdag geopend.

Onze showroom aan de Bos en Lommerweg is zelfs op zondag geopend. U bent van harte welkom om de vloeren in onze showroom te komen bekijken. Wij beantwoorden graag al uw vragen en gaan samen met u op zoek naar de ideale vloer.

Heeft u al mooie parket vloeren gezien in onze webshop, dan kunt u online een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Heeft u vragen, bel of mail ons dan en wij helpen u verder.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren