Parador Laminaat Vloeren | Natuurgetrouwe Laminaatvloeren
Parador Laminaat

Parador Laminaat

Parador laminaat is een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurgetrouwe laminaatvloer. Wie voor een aanzienlijk lagere prijs de uitstraling van parket in huis wil halen, kan eigenlijk niet om Parador laminaat heen. Deze kwalitatieve vloeren blinken uit in hun prijs/kwaliteitverhouding.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Waarom Parador laminaat?

Veel producenten richten zich op het aanbieden van een zo breed mogelijk aanbod waarin zo’n beetje elke stijl laminaatvloer aanwezig is. Parador pakt dit anders aan. Parador laminaat heeft een duidelijke missie en dat is de nummer een keuze zijn voor mensen die een laminaatvloer zoeken die de uitstraling van parket zeer dicht benadert.

Een Parador laminaatvloer herkent u duidelijk aan zijn plank. In onze collectie Parador laminaat vindt u de Trendtime vloer. Een vloer waarbij een prachtig natuurlijk ogende plank kan worden geleverd in diverse kleuren. Zo is deze vloer altijd leverbaar in een stijl die bij u past. Van warm tot Scandinavisch en klassiek tot modern.

Uniek aan Parador laminaat is het fraaie, luxe visgraatmotief. Een visgraat is dus zeker niet langer voorbehouden aan parket. PVC, maar dus ook laminaat kan geleverd worden in deze luxe, tijdloze stijl. Dit hoeft u echter zeker niet te weerhouden van het zelf leggen van de vloer. U legt de planken zoals u van modern laminaat gewend bent: met behulp van een handig en fool proof kliksysteem. Natuurlijk kunt u Evim vloeren uw laminaat tegen aantrekkelijke tarieven laten leggen. Bestel de vloer van uw keuze direct in onze webshop of kom langs in een van onze showrooms om de vloer met eigen ogen te kunnen bekijken.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren