AGT Laminaat | Bekijk De Collectie | Evim Vloeren
AGT Laminaatvloer

AGT Laminaat

Bent u op zoek naar een laminaatvloer die opvalt? Bekijk dan zeker de collectie van AGT Laminaat. Wie graag een “veilige” vloer wil, kan bij zeer veel verschillende merken terecht. Zoekt u echter een vloer met karakter? Eentje die op mag vallen en wellicht zelfs wel een vloer met een vleugje lef? Dan is AGT Laminaat beslist voor u. Dit merk onderscheidt zich van andere merken omdat de vloeren over het algemeen wat meer uitgesproken zijn. Vooral in de kleur: van bijna wit tot zeer donker bruin en antraciet en alles daar tussenin. En het mooie is: u betaalt veel minder dan u waarschijnlijk denkt

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 16 resultaten

AGT Laminaat kopen?

Ondanks het feit dat de vloeren van AGT Laminaat meestal net een beetje gedurfder zijn dan die van de concurrentie, zijn ze ontzettend veelzijdig. Omdat u de keuze hebt uit verschillende houtlooks en kleuren, is het eenvoudig om een vloer te vinden die bij uw smaak en interieur past. Een vloer van AGT Laminaat wordt beslist een blikvanger, zonder al te veel te overheersen.

Een AGT Laminaatvloer pleegt ook zeker geen aanslag op uw portemonnee. De vloeren zijn al verkrijgbaar vanaf slechts 12,95 euro per vierkante meter. Voor dat geld bieden zij een uitstraling die u wellicht eerder zou verwachten bij een duurdere vloer. De scherp geprijsde vloeren van AGT Laminaat maken het mogelijk om ook een laminaatvloer te leggen in ruimtes waarin u normaal misschien wat terughoudender zou zijn. In een kinderkamer, bijvoorbeeld.

Er is absoluut voor iedereen een geschikte vloer in de collectie aanwezig. Van klassiek en statig donker, tot trendy licht of minimalistisch wit. Ook biedt AGT Laminaat tegen een bijzonder concurrerende prijs van 14,95 euro per vierkante meter extra brede planken waar u bij andere merken doorgaans veel meer voor betaalt. En de kwaliteit? Die is uitstekend. Deze kunt u ervaren in onze showrooms, maar uiteraard kunt u de vloer van uw keuze ook direct bestellen in onze webshop.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren