Grijs Laminaat | Bekijk De Opties | Evim Vloeren
Grijs laminaat

Grijs laminaat

Wij horen het regelmatig van klanten: “Wij zoeken grijs laminaat.” Maar niemand is op zoek naar zomaar grijs laminaat. U heeft namelijk keuze uit ontzettend veel verschillende soorten. Alleen al de diverse tinten grijs bieden u ontzettend veel keuzemogelijkheden. Grijs laminaat beslaat een zeer breed spectrum. Van white wash vloeren met een lichte grijstint tot statig laminaat tegen het zwart aan. En alles daar tussenin bijvoorbeeld. Ook bruine vloeren in een prachtige grijstint behoren tot de mogelijkheden. Neem daarom rustig de tijd om de prachtige grijze laminaatvloeren in onze webshop te bekijken.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 26 resultaten

Grijs laminaat voor iedereen

Eén van de voordelen van grijs laminaat is dat er een grijze laminaatvloer voor iedereen is. Met deze vloer kunt u namelijk alle kanten op. Hij kan uiterst modern zijn, of juist klassiek. Speels of statig, licht of donker. En dan hebben wij het wederom pas alleen over de diverse kleuren grijs waaruit u kunt kiezen.

Ook bij grijs laminaat heeft u natuurlijk keuze uit allerlei verschillende breedtes en lengtes. En natuurlijk uit verschillende tekeningen: van minimalistisch tot ingetogen of natuurlijk. Dit alles maakt dat ook u bij ons de perfecte grijze laminaatvloer kunt vinden.

Waar kiest u voor? U wilt natuurlijk een vloer in de kleur die bij uw smaak past. Maar het is ook belangrijk dat de vloer goed tot zijn recht komt in het interieur. Dit is één van de redenen waarom er zoveel verschillende grijstinten verkrijgbaar zijn. De kleur die u kiest, bepaalt grotendeels de uitstraling en sfeer in de ruimte. Een lichte, grijze laminaatvloer met een brede plank is vaak een goede keuze in een modern interieur. Ook zorgt dit type vloer er vaak voor dat een ruimte optisch groter lijkt. Grijs laminaat met een wat smallere plank en een donkere tint zorgt voor rust en een klassieke uitstraling. Grijs zorgt echter altijd voor een onderscheidende uitstraling, voor welke grijze laminaatvloer u ook kiest.

Topmerken en veel keuze

Bij Evim Vloeren vindt u altijd grijs laminaat van gerenommeerde topmerken. Of u nu op zoek bent naar een goed geprijsde vloer voor in een werkkamer of een luxe laminaatvloer voor in de woonkamer: iedereen kan bij ons slagen. Wie denkt aan laminaat, denkt waarschijnlijk direct aan planken. Maar wist u dat u bij ons nog veel meer keuze hebt? Bekijk maar eens de prachtige grijze laminaattegels.

Bestel direct online of kom langs in de showroom

U bestelt uw favoriete nieuwe vloer eenvoudig in onze webshop. Inclusief alle toebehoren. Heeft u eerst een vraag of wilt u de vloer met eigen ogen komen bewonderen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren