PVC Houtlook Vloeren | Evim Vloeren | Bekijk Het Aanbod
PVC houtlook

PVC Houtlook

Wie bekend is met PVC vloeren, weet waarschijnlijk dat een PVC vloer in diverse looks verkrijgbaar is. Daarbij is PVC in houtlook absoluut mogelijk. Met een PVC houtlook vloer krijgt u de uitstraling van hout, zonder de bijbehorende nadelen van hout en mét de voordelen van PVC. Bent u op zoek naar zo’n vloer? Lees dan verder en bekijk onze prachtige PVC houtlook vloeren.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Resultaat 1–36 van de 230 resultaten wordt getoond

Een PVC vloer in houtlook is een populaire keuze

PVC vloeren zijn anno nu niet meer weg te denken. Ze hebben enorm snel aan marktaandeel gewonnen. Dat heeft te maken met de fijne eigenschappen van PVC, maar ook met het feit dat een PVC vloer in houtlook bijvoorbeeld optisch vrijwel niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een PVC vloer in houtlook is dan ook een populaire keuze. Vooral de Visgraat PVC vloeren met een houtlook zijn enorm populair. Voor veel mensen gaat er niets boven de natuurlijke, tijdloze uitstraling van hout.

Waarom kiezen voor een PVC houtlook?

U kiest voor een PVC houtlook omdat u de uitstraling van hout wilt. Maar u kiest bewust voor PVC omdat dit u enkele belangrijke voordelen biedt. Waarom zou u kiezen voor een PVC houtlook vloer, en bijvoorbeeld geen parket of laminaat?

  • PVC houtlook is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden
  • PVC is vaak voordeliger dan parket
  • Een houtlook PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming
  • PVC is onderhoudsarm: alleen zuigen en dweilen volstaat
  • De vloer is zeer sterk, weerbaar, slijtvast en onder andere vochtbestendig
  • Een PVC houtlook vloer kan in vrijwel uw hele huis en elke ruimte worden gelegd

Onze PVC vloeren in houtlook

Bent u overtuigd dat een PVC houtlook vloer iets voor u is? Bekijk dan snel onze prachtige PVC vloeren in houtlook. Wij bieden u A-kwaliteit vloeren met zeer uiteenlopende uitstralingen. En uiteraard in verschillende prijssegmenten. Heeft u uw ideale PVC houtlook vloer gevonden, dan bestelt u deze eenvoudig en inclusief toebehoren in onze webshop. Heeft u eerst een vraag? Wij staan u graag te woord. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om de vloeren te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren