Tegel Laminaat | Groot Assortiment Tegen Een Scherpe Prijs
Falquon tegel laminaat

Tegel laminaat

Tegel laminaat is een vloer die wellicht nog niet bij iedereen bekend is. Iedereen kent natuurlijk kliklaminaat met houten toplaag. Is tegel laminaat heel anders? Nee, niet qua manier van leggen, maar qua uitstraling wel. De afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van laminaat zeker niet stilgestaan. Een van de meer recente ontwikkelingen is dat het steeds vaker voorkomt dat een laminaatvloer niet meer de typische houten vloer is. De laminaat laag, de toplaag, kan immers van alles zijn. Anno nu is er de technologie om ook prachtige tegel laminaat vloeren te maken, zoals hieronder.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 16 resultaten

De enorme mogelijkheden van tegel laminaat

Wie nog niet bekend is met tegel laminaat, zal versteld staan van het aantal mogelijkheden. Ongeacht wat uw stijl is en van welke look u houdt; er is absoluut een perfecte tegel laminaatvloer voor u. Kijkt u maar eens in onze collectie. Wanneer u zoekt op “tegel laminaat” op onze site, krijgt u direct een bijzonder uitgebreide selectie te zien.

Diverse looks

U ziet natuursteen look, marmer, mediterraanse tegels, hoogglans, betonlook en meer. En dat in zeer uiteenlopende kleuren, van wit tot zwart en werkelijk alles daar tussenin. Met of zonder tekening: tegel laminaat is net zo veelzijdig als authentieke tegels, maar dan een stuk eenvoudiger om te leggen, geschikt voor alle etages en betaalbaarder.U heeft dus volop keuze uit looks en kleuren. Dit maakt het eenvoudig om de juiste laminaat tegel te kiezen.

Verschillende formaten tegels

Maar ook op het gebied van formaat heeft u zeer veel keuze. In dit opzicht onderscheidt tegel laminaat zich nadrukkelijk van andere soorten laminaat. Hoewel u zeker ook met traditioneel houten laminaat meer keuze dan ooit tevoren heeft op het gebied van formaat, bieden tegels u nog meer vrijheid. Tegel laminaat is verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Kleine vierkante tegels, grote rechthoekige tegels en alles daar tussenin. Die keuzevrijheid is belangrijk. Welke tegel mooi tot zijn recht komt, hangt niet alleen van uw smaak af: het formaat is ook belangrijk. Het formaat dat u kiest, is namelijk zeer bepalend voor hoe de vloer in de ruimte oogt. Met langwerpige tegels kunt u bijvoorbeeld de diepte van een ruimte benadrukken, terwijl tegels in een patroon grote, open ruimtes knusser kunnen doen lijken.

De voordelen van tegels en de voordelen van laminaat

Tegel laminaat biedt een unieke combinatie van voordelen. De voordelen van tegels, zonder de nadelen een tegel en met de voordelen van laminaat. Dit betekent dat u een vloer krijgt met een prachtig authentiek ogende look, maar wel met het gemak van laminaat. U kunt deze vloer dan ook eenvoudig zelf leggen op elke plek in huis.

Kom de tegels zelf bewonderen

Bij veel vloeren, maar vooral bij tegel laminaat geldt: foto’s doen deze vloeren niet alle recht. U bent van harte welkom in onze showrooms om de vloeren met eigen ogen te komen bewonderen. U ziet dan zelf hoe authentiek en prachtig tegel laminaat oogt. Wij krijgen uiteraard wel eens te maken met klanten die vooraf sceptisch zijn. Maar iedereen die de tegels in het echt ziet, beaamt: ze zijn haast niet van “echt” te onderscheiden. Dit komt vooral tot uiting in de hoogglans tegels. Want als er iets moeilijk is, is het wel om een authentiek ogende hoogglans look aan laminaat te geven. Wij hebben echter de kwalitatieve fabrikanten in one collectie die hier met vlag en wimpel in slagen.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren