Laminaatvloeren | Evim Vloeren | Laminaat Specialist
grandeur-601-hermitage-oak-300x300

Laminaatvloer

Wilt u uw laminaatvloer kopen bij een laminaat specialist in Amsterdam? Bekijk dan de webshop van Evim vloeren of stap binnen in onze showroom. Wij bieden u een zeer riante collectie aan laminaatvloeren van kwalitatieve merken. In onze collectie vindt u altijd een laminaatvloer die perfect bij u past, zowel qua eigenschappen en uitstraling als prijs. Van voordelig laminaat voor in bijvoorbeeld de hobbykamer tot het meest kwalitatieve laminaat met een luxe uitstraling voor in de woonkamer.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Resultaat 1–36 van de 186 resultaten wordt getoond

Wat is laminaat?

Laminaat is een zeer populaire keuze in veel huishoudens. De vloer bestaat uit verschillende laagjes composietmateriaal. Deze laagjes bestaan uit verschillende onderdelen waaruit laminaat bestaat. Laminaat bestaat uit een kunststof toplaag, een decorlaag, een stevige basislaag en een kunststof onderlaag. De samenwerking van deze lagen maakt laminaat een zeer populaire vloer.

De voordelen van een laminaatvloer

Laminaat bestaat uit verschillende lagen en door de perfecte samenwerking van materialen, dessins en gebruiksgemak kent laminaat veel voordelen. Een van de eigenschappen van laminaat is dat het oersterk is, onderhoudsvriendelijk, in allerlei soorten en maten verkrijgbaar en geschikt is voor iedere ruimte. Bijvoorbeeld een visgraat laminaat vloer. Verder gaat laminaat jarenlang mee en is het duurzaam type vloer. Misschien wel het grootste voordeel: laminaat is vriendelijk voor uw portemonnee. Het is gemiddeld goedkoper dan een PVC vloer of Parket vloer.

Onze collectie laminaat in Amsterdam

In onze collectie aan laminaatvloeren vindt u vloeren van talloze merken, waaronder Quick-Step laminaat, Hoomline laminaat, AGT laminaat, Falquon laminaat, Parador laminaat en Twist Floors laminaat. Wat uw wensen ook zijn op het gebied van prijs of uitstraling: u zult bij ons altijd een geschikte laminaatvloer vinden.

Wij bieden u laminaat tegen een zeer scherpe prijs, zodat u voordelig in elke kamer een mooie vloer kunt (laten) leggen, maar ook laminaat van de allerhoogste kwaliteit, waarmee u de uitstraling van parket benadert. Wilt u de laminaatvloer in het echt zien? Geen probleem, u kunt de laminaatvloeren in Amsterdam bekijken.

Bestelt u bij ons laminaat, dan is bezorging vanaf 450 euro gratis.

Zelf laminaat leggen

Een voordeel van een laminaatvloer is dat u deze in veel gevallen zelf kunt leggen. Het enige dat u nodig hebt, is tijd, wat geduld en de juiste gereedschappen. Een laminaatvloer wordt altijd op een ondervloer gelegd. Wat voor ondervloer dit is, is onder andere afhankelijk van de gekozen vloer, maar ook van de gewenste geluidsisolerende eigenschappen. Woont u in een appartement met onderburen, dan hebt u een ondervloer nodig met iets meer demping.

Zelf laminaat leggen werkt met kliklaminaat zeer eenvoudig. Deze planken zijn zo ontworpen om met beleid in elkaar te schuiven. Hoort u een klik, dan liggen de planken goed aangesloten.

Laminaatvloer laten leggen

Niet iedereen kan of wil zelf een laminaatvloer leggen. Dat is geen enkel probleem.

U kunt een beroep doen op de legservice van Evim Vloeren om uw laminaatvloer te laten leggen. Op die manier weet u zeker dat dit kundig gebeurt, zodat u kunt profiteren van een zo mooi mogelijke vloer. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en zullen ervoor zorgen dat uw ondervloer en vloer perfect komen te liggen.

Bij het leggen van laminaat moet rekening worden gehouden met het “werken” van de vloer: het uitzetten onder invloed van temperatuur.
Daarom is het nodig om langs de wanden een kleine ruimte over te laten, zodat de vloer kan werken en de planken daardoor niet krom trekken. Onze specialisten weten precies hoe dit moet. Zij zullen niet alleen zorgen voor een prachtig gelegde vloer, maar ook voor een feilloze afwerking met plinten.

Hulp bij laminaat uitkiezen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw nieuwe vloer? Maak dan een afspraak. Wij reserveren graag alle benodigde tijd om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u door te nemen.

Meer weten over laminaat? Lees onze blog: Waterbestendig laminaat.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren