Belakos PVC Vloeren | Bekijk Het Aanbod | Evim Vloeren
Belakos

Belakos PVC

Belakos is een naam die niet iedereen bekend in de oren zal klinken. Dat betekent echter niet dat dit merk niet hard aan de weg timmert. Belakos is een Nederlands familiebedrijf. Het merk begon in 1960 als tapijtfabrikant, maar is in de loop van de jaren uit gaan breiden. En niet zonder succes. Inmiddels mag Belakos een specialist op het gebied van PVC vloeren worden genoemd. De vloeren worden wereldwijd verkocht. Desondanks is Belakos nog steeds een familiebedrijf. Van tapijtfabrikant is het merk uitgegroeid tot een vloeren groothandel, maar wel met behoud van identiteit en hechte (familie)banden.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Een vloer is altijd een aankoop die met het hoofd én het hart wordt gedaan. Uw vloer is iets om trots op te zijn. U koopt een vloer die bij u past. De vloer moet dan ook aan uw persoonlijke wensen en eisen voldoen. U heeft ongetwijfeld bepaalde wensen qua uitstraling en kwaliteit. Hoe mooi is het dan ook als u in dit opzicht de perfecte vloer vindt waar ook nog eens een mooi verhaal achter schuilgaat? Dat is absoluut het geval bij Belakos PVC. Belakos zou u met recht een merk voor liefhebbers kunnen noemen, voor echte fijnproevers. Dit fraaie Nederlandse merk maakt namelijk al sinds 1960 indruk met zeer kwalitatieve vloeren met een prachtige uitstraling.

De PVC vloeren van Belakos

Ook vandaag de dag is Belakos nog een gerenommeerde specialist op het gebied van tapijt, maar daar zijn Belakos PVC vloeren bijgekomen. Het assortiment van Belakos PVC vloeren is zeer uitgebreid, met verschillende prachtige PVC collecties.

Wie op zoek is naar een kwalitatieve PVC vloer, zal bij Belakos geheid zijn/haar ogen uitkijken. Belakos PVC vloeren kunnen zowel verlijmde vloeren zijn als vloeren met hun eigen Rigid Click systeem. Dit zijn vloeren die u zelf kunt leggen.

Zoals het een echte specialist betaamt, heeft u bij Belakos natuurlijk meer dan voldoende keuze. Wat uw smaak en stijl ook zijn, u vindt altijd een vloer die hier perfect bij past. Waarschijnlijk zult u zelfs een keuze moeten maken uit meerdere prachtige vloeren die helemaal bij u passen. Of u nu gaat voor klassiek, landelijk of modern, smalle of brede planken, tegels of visgraat: er is meer dan voldoende keuze. Niet alleen in hout look, maar ook in steen look.

Maatschappelijk betrokken

Wat Belakos voor veel mensen een interessant merk maakt, is het feit dat er zeer veel energie wordt gestoken in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Natuurlijk is uw eerste doel om een prachtige vloer in huis te halen. Maar wordt die vloer niet nog mooier wanneer u weet dat deze op duurzame wijze tot stand is gekomen?

Als familiebedrijf is Belakos flexibel en in staat om snel te schakelen. Dat blijkt wel uit de diverse optimalisaties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Belakos heeft verregaande maatregelen genomen om zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Zo is de fabriek voorzien van zonnepanelen en energiezuinige klimaatbeheersing. Ook zijn er protocollen om zo zuinig mogelijk om te gaan met energie, er wordt slim omgegaan met water en er worden veel materialen hergebruikt.

Die filosofie komt ook tot uiting in de vloeren. Een Belakos vloer en Belakos PVC vloeren zijn altijd vervaardigd uit de beste materialen die een zo gering mogelijke impact maken op het milieu en klimaat. Ze worden geproduceerd volgens de laatste standaarden en bestaan niet zelden uit gerecyclede materialen.

Evim Vloeren is geautoriseerde dealer van Belakos

Evim Vloeren is trotse dealer van Belakos vloeren. Het is een merk dat aansluit op onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid, een prachtige uitstraling en een vloer voor iedereen. Wij nodigen u uit om de prachtige collectie in onze showroom te komen bekijken. Of wellicht vindt u uw ideale vloer in onze webshop. U kunt deze direct bestellen, maar vanzelfsprekend ook eerst contact met ons opnemen bij vragen of voor meer informatie.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren