Ambiant Vloeren Kopen?| Het Meest Exclusieve Aanbod!
Ambiant Ceramo Beige (4)

Ambiant vloeren

Ambiant vloeren zijn er voor elk huis. De missie van dit merk is dan ook om zo breed mogelijk te leveren, maar altijd met de hoogste kwaliteit. Ambiant is een jong merk dat direct in enkele belangrijke segmenten gedoken is. Ze leveren namelijk laminaat, PVC vloeren, maar ook vinyl en zelfs tapijt. Wie op zoek is naar een mooie vloer, waar dan ook in huis, doet er zeker verstandig aan om de Ambiant vloeren te bekijken. Want binnen de verschillende soorten vloeren levert het merk ook een riante keuze. Extra interessant daarbij is dat Ambiant ook voor de wat kleinere budgetten genoeg keuze én kwaliteit biedt.

Filter op kleur
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Resultaat 1–36 van de 42 resultaten wordt getoond

Evim Vloeren is geselecteerde dealer van Ambiant vloeren

Ambiant vloeren is selectief wanneer het aankomt op verkooppunten. Evim Vloeren is trotse dealer van dit merk. Ambiant past heel mooi in ons assortiment. Naast de vele bekende merken die we verkopen, vinden wij het altijd prachtig om u interessante nieuwe merken te kunnen bieden. En interessant is Ambiant zeker, dat kunt u zien in de gevarieerde en uiterst aantrekkelijke collectie.

Vloeren van Ambiant

Ambiant vloeren zijn stevige moderne vloeren. Dit merk staat erom bekend trends te zetten. Vloeren van Ambiant zijn erg gelieft onder designers en architecten. De vloeren zijn naast hun prachtige design erg deskundig geproduceerd. We kunnen stellen dat deze vloeren van erg hoge kwaliteit zijn. Ben je op zoek naar een visgraat, plank of tegel uitstraling? U vindt alles in het assortiment van Ambiant vloeren.

Het assortiment Ambiant vloeren is zeer divers. Ambiant kent een groot PVC vloeren collectie, maar ook laminaat, vinyl en tapijt worden verkocht. Een Ambiant vloer kunt u zelf leggen of laten leggen door de ervaren vloerleggers van Evim Vloeren. Wie op zoek is naar een luxe vloer, kan perfect bij Ambiant terecht, maar ook voor mensen met een iets minder ruim budget zijn de mooie Ambiant vloeren vaak een optie.

Ambiant communiceert nadrukkelijk dat het hen te doen is om tegen een eerlijke prijs een kwalitatieve en natuurgetrouwe laminaatvloer te leveren. Of dat gelukt is, is natuurlijk helemaal aan u om te bepalen. Wij nodigen u met veel plezier van harte uit in onze showroom waar u de vloeren met eigen ogen kunt komen bekijken. Bent u direct overtuigd, dan kunt u de door u gewenste vloer uiteraard direct bestellen in onze webshop. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u uiteraard contact opnemen. 

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren