Kwalitatieve merken voor vloeren

Bij Evim vloeren bieden wij verschillende merken aan. Bekijk hieronder een overzicht van de kwalitatieve merken voor vloeren die wij aanbieden.

Bekijk onze merken

Quick Step

Quick-Step

Quick-Step is een toonaangevend vloerenmerk. Dit populaire merk ligt in vele huishoudens. Het assortiment Quick-Step vloeren is zeer divers en de vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, diktes en hardheden. Zodoende heeft Quick-Step een vloer voor in elke ruimte.

Hoomline Logo

Hoomline

Hoomline staat bekend om haar prachtige, duurzame en innovatieve vloeren voor thuisgebruik. De collectie van Hoomline bestaat uit verschillende lijnen laminaat- en PVC-vloeren. Zo heeft Hoomline voor elke ruimte een prachtige vloer tegen een goede prijs.

Falquon Logo

Falquon

Falquon is de specialist als het gaat om laminaatvloeren met de uitstraling van andere soorten vloeren. Falquon laat haar vloeren eruit zien als steen. Van betonlook tot sterk glanzend “marmer”, met Falquon heeft u een laminaatvloer met authentieke uitstraling van steen.

Merken 1

Ambiant

Ambiant onderscheidt zich door een complete collectie moderne vloeren te produceren. Voor iedere ruimte heeft Ambiant een passende vloer. De vloeren van Ambiant zijn volledig afgestemd op de laatste woontrends. Met een Ambiant vloer voel jij je thuis!

AGT Logo

AGT

AGT onderscheidt zich van andere merken door haar laminaat met karakter. De vloeren zijn over het algemeen meer uitgesproken. Van bijna wit tot zeer donker bruin, AGT laminaat is een vloer met karakter.

Merken 2

Twist Floors

Twist Floors is een relatief jong, maar modern merk. Dit merk produceert klassieke laminaatvloeren, parketvloeren en vloeren met tegellook. Wie opzoek is naar een moderne vloer, zal zeker een vloer van Twist Floors kunnen vinden die aan de wensen voldoet.

Parador Logo

Parador

Parador onderscheidt zich door het maken van prachtige laminaatvloeren met de uitstraling van parket. Deze vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van parketvloeren. Dit tegen een aanzienlijk lagere prijs!

mFLOR logo

mFLOR

mFLOR is de specialist op het gebied van visgraat PVC-vloeren. Het assortiment bevat verschillende stijlen visgraat, van traditioneel tot zeer modern. Voor wie de voordelen van een PVC-vloer en de uitstraling van een visgraatvloer wenst, heeft mFLOR de perfecte vloer.

Winkelwagen