Visgraat Parket Vloeren | Luxe En Natuurlijke Vloeren
Visgraat parket

Visgraat parket vloeren

Een visgraat parket vloer wordt vaak omschreven als een warme en luxe vloer met een natuurlijke uitstraling. Deze vloeren zijn al jaren uitermate populair. In de loop van de jaren zijn er verschillende soorten vloeren en motieven bijgekomen, maar visgraat parket vloeren blijven dé ultieme favoriet voor velen. Een parket vloer met visgraat motief is niet alleen in meerdere kleuren en patronen verkrijgbaar, maar ook in verschillende houtsoorten. Zo vindt u bij Evim vloeren een parketvloer die perfect past bij uw interieur. Neem een kijkje in ons assortiment of neem gerust contact op.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Visgraat parket vloeren

Parket is een van de bekendste en populaire vloersoorten. Hoogstwaarschijnlijk bent u tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer dit type vloer vaak tegengekomen. Visgraat is in meerdere soorten verkrijgbaar, waaronder de luxe variant parket.
De visgraat parket vloeren zijn in veel kleuren, patronen en houtsoorten te verkrijgen. Zo heeft u genoeg keuze om de perfecte vloer te vinden voor in uw huis.

Als visgraat vloeren specialist vinden wij het bij Evim vloeren belangrijk om u te helpen bij het kiezen van de ideale vloer. Dit doen wij met behulp van onze ruime collectie parket visgraat bestaande uit diverse kleuren en merken. Door onze ruime collectie vloeren kunnen wij u een vloer aanbieden voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Naast het adviseren van de soort vloer denken we ook met andere aspecten mee. Past de kleur van uw nieuwe vloer bijvoorbeeld bij uw inrichting en huis? Zodoende kunt u de keuze maken waar u later geen spijt van krijgt.

Een eiken visgraat parket

Een van de meest populaire parket houtsoorten is eikenhout. Een eiken parket in visgraat motief is de klassieke referentie als het op parket aankomt en deze is ook in visgraat te leggen. Een eiken visgraat parket heeft diverse voordelen. Het is een erg sterke en slijtvaste houtsoort. Daarnaast kun je een eiken parket erg eenvoudig en snel reinigen. Een eiken visgraat parket leent zich graag om bewerkt te worden. Hierdoor past deze vloer perfect binnen elk interieur!

Wat zijn de voordelen van een parket visgraat?

Een parket vloer van visgraat motief is een echt tijdloos natuurproduct. Wie een visgraat vloer van parket koopt, zal genieten van de volgende voordelen:

  • Een tijdloze en unieke uitstraling. Lang geleden werd het visgraatpatroon al gebruikt. Parketten visgraat vloeren werden gebruikt om een exclusieve en luxe uitstraling te creëren.
  • Duurzaam natuurproduct. De vloer ‘leeft’. Een parket vloer is van echt hout gemaakt. De vloer kan verkleuren en werken door temperatuurschommelingen. Hierdoor krijgt de vloer haar ware karakter en wordt het zelfs mooier met de tijd.
  • Verkrijgbaar in meerdere soorten, patronen en kleuren, waardoor u gegarandeerd de ideale visgraat parket vloer vindt.
  • Veel karakter: van klassiek tot moderne inrichting

Visgraat parket laten leggen

Visgraat parket vloeren komen optimaal tot hun recht, wanneer ze goed gelegd worden. Het leggen van een parket met visgraat is niet voor iedereen weggelegd en het leggen kan worden gezien als een kunst. Doordat de vloeren van hout zijn zit er lichte speling in de vloer. Met het juiste gereedschap en kennis kunt u zelf proberen de vloer te leggen. Wilt u het optimale resultaat en verzekerd zijn van een uitstekend gelegde vloer? Kies dan voor een erkende specialist in het leggen van vloeren. Zij zorgen ervoor dat de vloer uitstekend komt te liggen en jarenlang mee gaat.

Met een visgraat parket vloer kies je voor gegarandeerde kwaliteit en een unieke uitstraling!

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren