Wit PVC Kopen? | Bekijk De Opties | Evim Vloeren
PVC wit

Wit PVC

Wie bekend is met PVC vloeren weet waarschijnlijk dat deze vloeren voor veel mensen nieuwe deuren hebben geopend. Ze zijn ongelofelijk duurzaam en sterk, blijven lang mooi, zijn geschikt voor vloerverwarming en vereisen vrijwel geen onderhoud. Een ander kenmerk van PVC is dat het leverbaar is in vrijwel elke gewenste stijl. Bent u op zoek naar een witte PVC vloer? Dan bent u bij dit type vloer én bij ons aan het juiste adres. Voor iedereen is er geschikt PVC in wit. Bekijk de prachtige vloeren in onze webshop maar eens.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 13 resultaten

De ene PVC vloer in het wit is de andere niet

Op zoek gaan naar een PVC vloer in het wit klinkt misschien als een eenvoudige opgave. Dat is het echter niet. Dat bedoelen wij positief. Wat wij hier namelijk mee bedoelen, is dat u waarschijnlijk veel meer keuze hebt dan u zich realiseert. De ene PVC vloer in het wit is de andere niet.

Wit is verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Van stralend wit of gebroken wit tot aan een lichte grijs- of bruintint. Niet alleen dat: u heeft ook keuze uit allerlei soorten tekeningen. Wilt u een minimalistische vloer? Een vloer met een rustige uitstraling? Of juist wit PVC dat echt in het oog springt? Het is allemaal mogelijk.

PVC kan vrijwel elke look hebben. U heeft onder andere de keuze uit PVC wit met houtlook, ook in een prachtige visgraat, maar ook diverse soorten planken, tegels en een marmer look behoren tot de mogelijkheden.

Geschikt voor in het hele huis

Wellicht bent u op zoek naar een PVC vloer in het wit voor in de woonkamer. Maar ook wanneer u op zoek bent naar wit PVC voor in andere ruimtes, maakt u hiermee een uitstekende keuze. PVC vloeren kunnen namelijk door het hele huis worden gelegd. Woonkamer, keuken, slaapkamers, toilet of zelfs de badkamer. Wat voor elke PVC vloer geldt, geldt ook voor onze witte PVC vloeren: ze zijn bijzonder duurzaam, vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming.

Bestel uw favoriete vloer in de webshop

In de webshop van Evim Vloeren vindt u louter kwalitatief PVC in het wit. Wij houden rekening met zo veel mogelijk stijlen en met diverse budgetten. Ook uw nieuwe vloer zit hier tussen. Bestel deze inclusief toebehoren in de webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. U bent tevens van harte welkom in de showroom.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren