Quick-Step Vloeren | Laminaat & PVC | Evim Vloeren
PVC wit

Quick-Step vloeren

Als er één vloerenmerk is dat grote bekendheid geniet, dan is het wel Quick-Step. Dit populaire merk ligt op de vloer in vele huishoudens. Vanzelfsprekend biedt Evim Vloeren u een ruime selectie aan de mooiste Quick-Step vloeren. Met dit merk haalt u altijd kwaliteit in huis tegen een zeer aantrekkelijke prijs, of u nu gaat voor een laminaatvloer, parketvloer of PVC-vloer.

Resultaat 1–36 van de 187 resultaten wordt getoond

Quick-Step biedt iedereen de ideale vloer

Wanneer u zoekt naar een Quick-Step vloer, weet u een aantal dingen zeker. Zo hebt u onder andere de zekerheid dat u altijd een vloer vindt die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Wij hebben om en nabij de 170 verschillende vloeren in ons assortiment. Dit betekent dat er ook voor u de ideale vloer tussen zit. U heeft een bijzonder ruime keuze uit verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Onze riante selectie betekent natuurlijk ook dat er rekening wordt gehouden met elk budget.

Om eenvoudig de juiste vloer te kunnen vinden, zijn de vloeren ingedeeld per lijn. Elke lijn kent niet alleen een eigen uitstraling, maar ook eigen materialen.

Hét merk op het gebied van kliklaminaat

Quick-Step heeft veel bekendheid verworven met het innovatieve kliksysteem waarmee de vloerdelen aan elkaar bevestigd worden. Quick-Step was het eerste merk dat een dergelijk systeem introduceerde, al in 1997. Het betekende een kleine revolutie op het gebied van laminaatvloeren. Voor het eerst waren er voor het leggen van een vloer geen hulpmiddelen meer nodig om de losse delen aan elkaar te bevestigen. Een Quick-Step vloer is voor iedereen eenvoudig en snel zelf te leggen. Dit maakt de vloer vanuit kostenoverwegingen extra interessant.

Mocht u hulp nodig hebben bij het leggen van uw vloer, dan kunt u uiteraard altijd een beroep doen op de ervaren specialisten van Evim Vloeren.

Ook toonaangevend met andere materialen

Wie denkt aan Quick-Step, zal in eerste instantie direct denken aan Quick-Step laminaat. Het merk levert echter ook prachtige parketvloeren en sinds geruime tijd ook PVC-vloeren. Deze vloeren – en andere – zijn ook te vinden bij het submerk Quick-Step Livyn. De Ambient serie die dit merk voert, maakt zijn naam waar. De collectie is bijzonder sfeervol en divers. Ook met PVC-vloeren heeft Quick-Step een solide marktaandeel verworven: een bewijs van de kwaliteit van dit merk.

Een vloer voor in elke ruimte

De vloeren van Quick-Step zijn verkrijgbaar in verschillende soorten diktes en hardheden. Daarom biedt het merk u een vloer voor in elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een fraaie vloer voor in uw woonkamer, een stevige vloer voor in een kinder- of speelkamer of een betaalbare vloer voor in de hobby- of werkkamer: u kunt altijd kiezen uit meerdere vloeren die aan uw wensen en eisen voldoen.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren