PVC Vloeren | Kwalitatief Met Een Hoogwaardige Uitstraling

PVC Vloeren

PVC vloeren zijn relatief nieuw type vloer dat zeer snel aan populariteit heeft gewonnen. Waarschijnlijk hebt u al eens bij iemand thuis een PVC vloer zien liggen. Met een kwalitatieve PVC vloer krijgt u namelijk dezelfde uitstraling als met een houten vloer. Dit type vloer is uitermate geschikt voor wie een vloer met een hoogwaardige uitstraling wil, die tevens bestand is tegen intensief verbruik. De unieke eigenschappen van PVC in combinatie met de goede prijzen, zorgen ervoor dat steeds meer mensen zo’n vloer in huis halen.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is gemaakt van polyvinylchloride, een bijzonder hoogwaardige kunststof. De vloer bestaat uit meerdere lagen. De toplaag is een harde, transparante laag. Hieronder ligt een decoratieve laag, waar bijvoorbeeld een houtstructuur op is aangebracht. De kwaliteit van deze structuur is dermate hoog, dat deze vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is. Ook qua gevoel benadert PVC hout: de vloer kent een reliëfstructuur en oogt dus niet alleen als echt hout, maar voelt ook zo. PVC bestaat net als hout uit losse vloerdelen die worden aangebracht op een ondervloer.

Een zeer uitgebreide keuze PVC vloeren Amsterdam

Omdat PVC geleverd kan worden met houtprint, profiteert u van zeer uitgebreide keuzemogelijkheden. Immers: vrijwel elke houtstructuur en elke kleur kan worden aangebracht. Dit maakt het voor u eenvoudig om de ideale vloer te vinden. U hebt keuze uit vrijwel alle mogelijke houtstructuren en kleuren, meer nog dan bij parket. Kies bijvoorbeeld voor een visgraat PVC vloer.

In ons assortiment vindt u PVC van Quick-Step Livyn. Quick-Step is al jarenlang een vooraanstaande product van hoogwaardige laminaatvloeren en heeft aangetoond met PVC dezelfde kwaliteit te kunnen leveren. Ook op het gebied van PVC vloeren is Quick-Step uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat u buitengewoon goede vloeren in diverse prijsklassen biedt.

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Steeds meer mensen kiezen voor een PVC vloer. Waarom doen zij dit?

Welbeschouwd biedt PVC u het beste van twee werelden: de luxe uitstraling van parket, gecombineerd met een stevigheid waar geen houten vloer tegenop kan. Wie de vloer intensief gebruikt, maar niet wil dat dit ten koste gaat van de uitstraling, kan geen betere keuze maken dan een PVC vloer. Op deze vloer kunt u met een gerust hart kinderen laten spelen.

U hoeft niet bang te zijn dat er krassen of putten komen in uw vloer; een risico dat u met een houten vloer wel loopt.

Daarnaast is PVC minder vatbaar voor verkleuring. Zelfs de beste houten vloer kan verkleuren onder invloed van zonlicht.

Een derde reden om voor PVC te kiezen, is de onderhoudsvriendelijkheid. Houten vloeren vereisen onderhoud. Ze moeten regelmatig voorzichtig gereinigd worden (bij voorkeur met een speciale parketreiniger) en zullen in de loop der tijd moeten worden voorzien van een nieuwe laag olie of lak.

Een PVC vloer kunt u gewoon dweilen met heet water en allesreiniger. Dat is alle onderhoud die de vloer nodig heeft.

Een prachtige PVC vloer met behulp van onze legservice

Evim Vloeren is niet alleen een specialist op het gebied van verkoop van PVC vloeren in Amsterdam en omgeving. Wij willen u zo compleet mogelijk van dienst zijn en volledig ontzorgen. Daarom kunt u uw vloer niet alleen door ons laten bezorgen (vanaf 450 euro is dit gratis), maar kunnen onze specialisten ook uw vloer leggen.

Onze specialisten beschikken over alle benodigde ervaring en know how om uw PVC vloer perfect te leggen. Het leggen van deze vloeren is namelijk werk voor een specialist. Voor het beste resultaat, kunt u dit beter overlaten aan een professional. Wij bieden u niet alleen kwalitatieve PVC vloeren tegen een goede prijs, maar rekenen ook aantrekkelijke tarieven voor onze legservice.

PVC vloeren Amsterdam; bekijk ze in onze showroom

Bent u benieuwd naar de prachtige, hoogwaardige en duurzame PVC vloeren in ons assortiment? U vindt al onze PVC vloeren online in onze webshop. U bent van harte welkom om onze PVC vloeren in Amsterdam te bekijken. Hier kunt u met eigen ogen (en handen) ervaren hoe prachtig en hoogwaardig een PVC vloer is.

U bent vanzelfsprekend welkom om langs te komen wanneer het u schikt.

Wilt u een adviseur spreken en er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak. Wij kunnen bij u thuis komen om de vloer op te meten en u in de showroom alles vertellen over de diverse mogelijkheden.

Wij helpen u met plezier bij het uitzoeken van uw ideale nieuwe vloer. Dat vinden wij belangrijk, want een PVC vloer schaft u minimaal voor vele jaren aan. Wellicht ligt deze vloer wel in uw woning zo lang u hier woont. Ook wanneer u in uw kantoor of bedrijf op zoek bent naar een luxe, duurzame vloer, dan kunnen wij u helpen.

Neem contact met ons op voor een afspraak, wij staan voor u klaar.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren