Twist Floors | Een Uiterst Veelzijdig Merk In Vloeren
Twist Floors Wide 5946 Rockford Oak

Twist Floors vloeren

Wanneer u kennis heeft gemaakt met Twist Floors zult u waarschijnlijk maar weinig merken kunnen noemen met een veelzijdiger aanbod. Het bijzondere aan Twist Floors is dat dit merk geen bepaalde specialisatie heeft. Zij bieden zo ongeveer alles, en ze doen alles goed. Van laminaatvloeren met een verrassend lage prijs per vierkante meter (en toch een zeer natuurlijke uitstraling), tot tegel look vloeren en hoge kwaliteit PVC-vloeren en parketvloeren: alles is in het aanbod vertegenwoordigd. Dat maakt Twist Floors tot een merk dat voor vrijwel iedereen die een nieuwe vloer zoekt interessant is. In de collectie van Evim Vloeren vindt u een grote diversiteit.

Filter op kleur
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 14 resultaten

Twist Floors

Naast veel verschillende soorten vloeren heeft u ook de keuze uit zeer uiteenlopende kleuren, tekeningen en formaten. Of u nu op zoek bent naar een woonkamervloer voor het leven, een aantrekkelijke en betaalbare vloer voor de studeerkamer of alles daar tussenin: u zult altijd een vloer aantreffen die helemaal past bij wat u wilt.

Twist Floors maakt direct indruk

Veel merken doen er behoorlijk lange tijd over om een reputatie op te bouwen. Bij Twist Floors is dit absoluut anders. Het is een jong merk dat pas een aantal jaar in onze collectie vertegenwoordigd is. Het merk heeft echter direct indruk gemaakt. Niet alleen op ons als kenners, maar natuurlijk ook op onze klanten. Dat is wat telt.

Het merk heeft als nieuwkomer direct alles goed gedaan. Zo bieden ze zo’n beetje alle mogelijke looks. Van modern tot klassiek, licht en donker, mat en glanzend en natuurlijk diverse soorten vloeren. Ook de prijs is bij elke vloer goed te noemen. Van de budget vloeren tot de luxe high-end vloeren: stuk voor stuk kenmerken zij zich door een concurrerende prijs in hun klasse.

Wat natuurlijk het zwaarste weegt, is de kwaliteit. Twist Floors toont aan dat je als nieuwkomer direct indruk kunt maken met klinkende kwaliteit. Alsof ze altijd al een grote speler zijn geweest. De kwaliteit is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar.

Eiken laminaatvloeren in alle soorten

Twist Floors biedt een prachtige collectie eiken laminaatvloeren in alles soorten. Werkelijk elke natuurlijk ogende kleur is mogelijk. Prijzen beginnen al vanaf 10,95 euro per vierkante meter. Met dit merk kunt u tegen scherpe kosten in elke ruimte zorgen voor een echt natuurlijk ogende laminaatvloer. De kwaliteit is af te zien aan de unieke tekening van elke plank. Ook heeft u keuze uit diverse formaten.

Op zoek naar een tegelvloer look?

Een van de dingen waarmee Twist Floors zich onderscheidt van de concurrentie, zijn hun tegel look vloeren. Dit zijn “gewoon” laminaatvloeren, maar met de uitstraling van tegels. Perfect voor wie op zoek is naar een onderscheidende uitstraling tegen zeer goede kosten. Het mooie is: deze tegel look vloeren zijn gewoon zelf te leggen.

Parket van topkwaliteit

Als jong merk direct indruk maken in de hogere klasse? Twist Floors doet het. De parketvloeren van dit merk hebben inmiddels al naar menig huishouden hun weg gevonden. Begrijpelijk, want ze blinken uit op het gebied van verfijning en afwerking. Ook bij de parketvloeren biedt het merk een ruime keuze, zodat er altijd een vloer te vinden is die past bij uw smaak, woning en interieur.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren