Bijbehorend | Alle Bijbehorende Aspecten Van Een Nieuw Vloer
Hoge plinten

Bijbehorend

Met alleen de aanschaf van een vloer is uw vloer meestal nog niet af. Bij Evim Vloeren vindt u alles wat u zoekt voor uw vloer. Dus ook alle bijbehorende materialen vindt u bij ons. Wat bijbehorend is voor uw vloer, is afhankelijk van welke vloer u aanschaft. Vanzelfsprekend bieden wij voor elke vloer complete ondersteuning.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Plinten voor elke vloer

Wij kunnen voor elke vloer bijbehorende plinten leveren. U vindt bij ons zowel diverse opstaande MDF plinten (hoge plinten) als plakplinten in zeer veel verschillende kleuren. Aan u de keuze om te bepalen wat u de mooiste optie vindt. Vanzelfsprekend kunt u altijd een beroep doen op onze kennis. Wij adviseren u graag.

Altijd de juiste ondervloer

Wie een nieuwe vloer gaat leggen, of laat leggen, heeft altijd nog een belangrijke keuze te maken: namelijk de ondervloer. In zeer veel gevallen is het aan te raden of zelfs noodzakelijk om een nieuwe ondervloer te leggen. Er zijn verschillende soorten ondervloeren verkrijgbaar.

Welk type ondervloer voor u ideaal is, hangt van een aantal factoren af. Allereerst de vloer die u koopt, maar ook uw woonsituatie. Heeft u bijvoorbeeld onderburen, of gaat u een vloer leggen op een bovenverdieping, dan is een geluidsdempende werking belangrijk. Ook zijn er speciale ondervloeren die egaliseren. Handig wanneer u bijvoorbeeld in een oud huis woont en de vloer niet mooi vlak is.

Vragen? Neem contact met ons op

In onze webshop kunt u de vloer van uw keuze direct bestellen. Dat geldt ook voor bijbehorende materialen. Komt u er niet uit en heeft u een vraag? Laat het ons weten. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u de informatie die u nodig heeft. Wilt u vloeren en bijbehorende producten met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom in onze winkels.

 

 

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren