Twist Wood Parket | Online M² Bereken? | Evim Vloeren
Twist Wood

Twist Wood Parket

Twist Wood Parket is hét bewijs dat een prachtige parketvloer zijn charme nooit verlies. Wat dit merk ook bewijst, is dat er geen gigantische collectie nodig is om liefhebbers van parketvloeren te geven wat zij willen. De collectie is bescheiden in omvang, maar des te indrukwekkender qua uitstraling. Met slechts een aantal verschillende vloeren weet het merk zeer uiteenlopende uitstralingen neer te zetten. Allemaal zijn ze even prachtig, maar gelukkig zal u waarschijnlijk niet veel moeite hebben om uw favoriete vloer te vinden. Soms is het bij het kiezen van vloeren een kwestie van wikken en wegen. Bij Twist Wood Parket is het een kwestie van zien en verliefd worden.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Twist Wood Parket kopen?

De Twist Wood Parket select vloeren vormen het toonbeeld van een goede, tijdloze parketvloer. Prachtige, rustieke lamelparket delen die op diverse manieren zijn afgewerkt. Hoewel alle planken zich kenmerken door een rustige, 100% natuurlijke look, verschillen ze onderling sterk van uitstraling. Dit dankzij de afwerking met olie. Deze kan onzichtbaar (natuurgetrouw) zijn, licht of donker. Dankzij de verschillende afwerkingen is er een Twist Wood Parket vloer voor in elk interieur en elke stijl.

Wie aan parket denkt, denkt natuurlijk ook vaak aan een visgraat vloer. Ook hiervoor kunt u bij Twist Wood Parket terecht. Met een onzichtbare, naturel of licht geoliede visgraat vloer, haalt u die niet te evenaren, luxe uitstraling in huis. De vloeren van Twist Wood Parket zijn verkrijgbaar vanaf 54,95 euro per vierkante meter. Hiermee haalt u een kwaliteitsvloer in huis. Een vloer die, met het juiste onderhoud, waarschijnlijk wel een leven lang meegaat. Bekijk de vloeren in onze webshop, of kom deze met eigen ogen bewonderen in onze showrooms in Amsterdam. Wij laten u graag voorbeelden zien en beantwoorden uw vragen. Ook kunnen wij uiteraard de door u gekozen vloer vakkundig voor u leggen.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren