Ambiant PVC | Evim Vloeren | Bekijk Het Aanbod Online
Ambiant PVC

Ambiant PVC

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en moet dit een PVC vloer worden? Dan doet u er verstandig aan om te kijken naar Ambiant PVC. In het aanbod PVC vloeren van Ambiant kan werkelijk iedereen slagen. Dit heeft te maken met het feit dat Ambiant PVC verkrijgbaar is in verschillende prijsklassen en in zeer veel verschillende soorten stijlen en uitstralingen. Dat is namelijk een mooie van PVC: bijna alles is mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, donkere vloer, een prachtige visgraat, of een moderne lichte vloer: dit alles en meer vindt u bij Ambiant PVC. Natuurlijk heeft u ook keuze uit verschillende formaten.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Ambiant PVC is al meer dan 25 jaar een begrip

Het Nederlandse merk Ambiant is al meer dan een kwart eeuw een begrip in vloerenland. Van oudsher met laminaat en tapijt maar inmiddels ook alweer heel wat jaren met PVC vloeren. In de loop der tijd heeft Ambiant een solide reputatie opgebouwd. Het merk laat nu met PVC vloeren zien ook op dit gebied uitstekende kwaliteit te leveren.

Ambiant PVC kenmerkt zich door zeer veel keuze

De techniek van PVC maakt het mogelijk om de vloer van vrijwel elke gewenste toplaag te voorzien. Sommige merken bieden vloeren aan in bijvoorbeeld een steen of tegel look. Ambiant richt zich op de houtlook en doet dit met verve. Het merk biedt een zeer riante collectie aan die bij Evim Vloeren te koop is. Ambiant heeft ernaar gestreefd om een zo breed mogelijk assortiment aan PVC vloeren samen te stellen, zodat er voor iedereen een perfecte vloer is. Naar onze mening is dit absoluut gelukt. Wij verkopen dit merk dan ook met trots. Maar waar het natuurlijk om gaat is dat u de perfecte Ambiant PVC vloer kunt vinden. Neem rustig de tijd om te zoeken naar uw perfecte vloer. Elke stijl en kleur is vertegenwoordigd. Van klassiek en landelijk rustiek tot modern en minimalistisch en van onbewerkt tot smokey en alles daartussenin.

Kwaliteit tegen een goede prijs

Het grote voordeel van een Ambiant PVC vloer is natuurlijk dat u een vloer in huis haalt met de uitstraling van parket maar dan zonder de nadelen en mét alle gemakken van PVC. Ambiant PVC staat garant voor een uitstekende kwaliteit tegen een even goede prijs. U weet zeker dat u een zeer duurzame vloer in huis haalt waar u vele jaren van zult genieten. Bovendien is de vloer zeer onderhoudsarm. U hoeft alleen te zuigen en te dweilen om de vloer in perfecte conditie te houden. Behandelen of ander onderhoud is niet nodig. Dit maakt Ambiant PVC geschikt voor gebruik in vrijwel het hele huis. Naast een zeer riante keuze staat Ambiant PC ook bekend om een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Ambiant PVC is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Aan de onderkant van het aanbod vindt u prachtige vloeren die qua prijs tussen laminaat en parket invallen. Aan de bovenkant van het aanbod vindt u zeer sjieke, luxe en onderscheidende vloeren. Kortom: voor vrijwel iedereen wat wils. Of u nu op zoek bent naar een prachtige PVC vloer voor in de woonkamer of een PVC vloer voor elders in huis: u zult vrijwel altijd een PVC vloer van Ambiant vinden die voor u geknipt is. Een vloer die niet alleen helemaal bij uw smaak, maar ook binnen uw budget past.

Bekijk alle Ambiant PVC vloeren in ons aanbod

Alle Ambiant PVC in onze collectie vindt u in onze webshop. Wilt u snel een type vloer vinden die bij uw wensen en eisen past? Maar dan gebruik van de filters in de webshop om een selectie te zien die hierop aansluit. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en geven u alle informatie die u nodig hebt om de perfecte vloer te vinden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de showroom. Hier kunt u Ambiant PVC vloeren zelf bekijken en ervaren. Ook in de showroom voorzien wij u vanzelfsprekend van deskundig Advies.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren