Veel Gestelde Vragen

Bezorging

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van de gekozen producten. U heeft de mogelijkheid om zelf u voorkeur aan te geven. Wij kunnen op werkdagen en op aanvraag in het weekend bezorgen.

Hoe kan ik weten hoe laat er wordt bezorgd?

Een exacte tijdstip vaststellen is moeilijk. Wij nemen op de dag van de bezorging contact met u op om door te geven tussen welke tijdstip de chauffeur bij u zal zijn.

Is het mogelijk dat er op de geplande dag niet wordt bezorgtd?

Op de geplande dag wordt er bezorgd m.u.v. overmacht. Bij verkeer of weer omstandigheden kan het wel is voorkomen dat de chauffeur wat later aan komt. De chauffeur neemt dan tijdig met u telefonisch contact op.

Wanneer wordt er bezorgd?

Wij bezorgen standaard op werkdagen maar we kunnen ook op aanvraag in het weekend bezorgen.

Producten

Hoelang is een plint?

Een plint heeft een standaard lengte van 240 cm tenzij anders vermeld.

Hoe plak ik een plint?

De plakplinten zijn zelfklevend. Voordat u plinten plakt dient de vloer schoon en ontvet te zijn. MDF & Overzetplinten kunnen geschroefd of gekit worden naar wens.

Retourneren

Hoe kan ik retourneren?

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Op de Retourneren pagina leest u hier meer over.

Ik heb teveel besteld. Kan ik het retourneren?

Ook voor teveel bestelde producten heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Op de Retourneren pagina leest u hier meer over.

Winkelwagen