Falquon Laminaat | Online M² Bereken? | Evim Vloeren
Falquon

Falquon Laminaat

Vergeet alles wat u van laminaat denkt te weten. Dat is het beste advies dat wij u kunnen geven wanneer u Falquon Laminaat bekijkt. Deze vloeren lijken in helemaal niets op laminaat en dat bedoelen wij positief. Dé specialiteit van dit merk, is namelijk het creëren van laminaatvloeren met de uitstraling van andere soorten vloeren. U haalt een prachtige vloer met betonlook, tegellook of natuursteenlook in huis met het gemak van laminaat. En tegen lagere kosten dan de betreffende materialen.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Falquon Laminaat kopen?

Wat Falquon Laminaat doet, is best bijzonder. Waar het voor sommige merken al een hele opgave is om een laminaatvloer op een echte houten parketvloer te laten lijken, maakt Falquon indruk met laminaatvloeren die eruit zien als steen. Van zeer natuurgetrouw, warm natuursteen tot strakke tegels en zelfs sterk glanzend “marmer”: het is allemaal mogelijk.

Over de kwaliteit van Falquon Laminaat is iedereen het eens. Het is knap hoe de prachtige, authentieke uitstraling van steen perfect benaderd wordt, terwijl u alsnog profiteert van het gemak van laminaat. Deze vloeren kunt u eenvoudig zelf leggen. Hoewel ze er nadrukkelijk anders uitzien, werken zij hetzelfde als reguliere laminaatvloeren. Ze beschikken dus ook over een harde toplaag. Zo hard als echt steen worden deze vloeren natuurlijk niet, maar Falquon Laminaat is absoluut geschikt om te leggen in ruimtes die dagelijks intensief gebruikt worden.

Sommige vloeren moet u haast in het echt zien om te geloven. Twijfelt u of de Falquon Laminaat vloeren echt zo mooi zijn als op de foto’s? Kom langs bij Evim Vloeren en laat u overtuigen. Bent u al overtuigd, dan bestelt u eenvoudig de vloer van uw keuze online in onze webshop. Met vanafprijzen van slechts 22,95 euro per vierkante meter, liggen de prijzen van veel van deze vloeren niet eens zo ver boven normale luxe laminaatvloeren. Met recht een bijzonder merk, dus.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren