Bekijk de actievoorwaarden

Bezoek onze showroom
in Amsterdam

Persoonlijke service
Elke dag geopend
Beoordeeld op Kiyoh met een 9.6

Krijg persoonlijk advies in onze showroom

Vindt u het toch lastig om online vloeren uit te zoeken? Kom dan naar onze 500m2 showroom in Amsterdam! Wij hebben alle merken en vloersoorten in de winkel als voorbeeld liggen. Zo kunt u de vloer in het daglicht bekijken en kunnen onze vloerspecialisten u alles over de voor- en nadelen van uw vloer vertellen. Zo kunnen wij rustig afwegen welk merk of welke vloersoort voor uw huis geschikt is. 

Openingstijden:
Maandag10:00 – 18:00
Dinsdag t/m zaterdag09:00 - 18:00
Zondag13:00 - 17:00
arrow-35

Bekijk onze video

Video afspelen

Evim Vloeren showroom Amsterdam

Dé vloerenzaak in Amsterdam

Het aanschaffen van een nieuwe vloer is een grote stap. Een vloer koopt u niet zomaar. Hier wilt u vele jaren van kunnen genieten en dus is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. U wilt een vloer die bij uw smaak past. Deze drukt immers een stevige stempel op de uitstraling van uw (woon)kamer. Daarnaast wilt u natuurlijk ook een vloer van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Evim Vloeren Amsterdam helpt u graag bij het kiezen een vloer die bij uw wensen past.

Wij zijn niet alleen de vloerenzaak in Amsterdam en omstreken vanwege onze fraaie vloeren en goede prijzen. Koopt u uw vloer bij Evim Vloeren, dan kunt u rekenen op uitstekende persoonlijke service. Van hulp bij het kiezen van uw vloer tot de nazorg en alles daar tussenin: u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en uitstekende begeleiding.

Winkelwagen