Wit Laminaat | Kies De Kleur Die Bij Je Past | Evim Vloeren
Quick-Step Creo Laminaat

Wit laminaat

Wit laminaat: dat is een keuze die niet iedereen maakt. Het is dan ook geen standaard kleur, hoewel men ontegenzeggelijk ziet dat wit laminaat aan populariteit aan het winnen is. Het is een kleine trend aan het worden. Mensen die hiervoor kiezen, kiezen er echter bewust voor. Wit laminaat is een goed voorbeeld van een vloer die niet voor iedereen is weggelegd. Niet iedereen zal ervan houden, maar houdt u er wel van, dan is dit waarschijnlijk de perfecte vloer voor u. Een echte vloer voor de liefhebber. Of voor iedereen die op zoek is naar een moderne twist in het interieur.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Wit laminaat past perfect bij een modern interieur

Wit laminaat is een uitstekende keuze voor mensen met een modern interieur. Dat betekent uiteraard niet dat het alleen wordt gekozen door mensen met een moderne stijl. Wit laminaat kan in veel verschillende interieurs prachtig tot zijn recht komen. Dat heeft onder andere te maken met de enorme verscheidenheid in stijlen waar u uit kunt kiezen. Daarover dadelijk meer.

Wie op zoek is naar laminaat, denkt misschien niet automatisch aan wit. Toch is dit absoluut een kleur om te overwegen. Zeker wanneer u op zoek bent naar extra licht of een ruimtelijk effect. Van lichte vloeren is bekend dat zij zorgen voor extra optische ruimte. Dat maakt wit laminaat ook een perfecte keuze voor een kleine kamer of slaapkamer. Het mooie aan laminaat in een witte kleur is dat het zowel een blikvanger als een neutrale vloer kan zijn. Veel hangt af van de stijl, de tint en de tekening. Zo kunt u met een witte laminaatvloer een minimalistische vloer in huis halen, maar is het zeker ook mogelijk om te zorgen voor warmte en een knusse uitstraling.

Verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en soorten

In het assortiment van Evim Vloeren vindt u wit laminaat van diverse topmerken. U bent dus altijd verzekerd van kwaliteit. Ook wanneer u op zoek bent naar een voordelige witte vloer kunt u bij ons terecht. Dat geldt ook voor laminaat uit het topsegment. Waar u ook naar op zoek bent: de kans is zeer groot dat wij voor u een perfecte vloer hebben.

Wit laminaat is leverbaar in talloze formaten, maar ook in diverse tinten. Want wit is nooit zomaar wit. Is een zeer lichte witte vloer voor u net een stap te ver? U heeft ook keuze uit diverse tinten bruin en grijs met een lichte witte finish. Zoals u wellicht weet worden laminaatvloeren anno nu niet alleen meer geleverd in hout (look). Bent u op zoek naar een witte tegel? Ook dan kunt u kiezen voor wit laminaat. U vindt in onze webshop niet alleen alle soorten hout, maar ook diverse prachtige laminaat tegels. Zelfs met marmer look.

Bestel uw favoriete witte laminaatvloer in onze webshop

Neem rustig de tijd om ons aanbod aan wit laminaat in de webshop te bekijken. Wilt u direct een selectie van vloeren zien die bij uw wensen en eisen passen? Maak dan gebruik van de filters in de webshop. U kunt onder andere filteren op merk en serie of dikte van de vloer.

Kom langs in de showroom

Wilt u de witte laminaatvloer van uw keuze eerst met eigen ogen bezichtigen? Dat is uiteraard mogelijk. Alle vloeren in de webshop kunt u direct online bestellen, inclusief ondervloer en toebehoren. U bent echter ook van harte welkom in onze showroom om te zien hoe mooi wit laminaat kan zijn. En heeft u vragen, dan adviseren wij u uiteraard met plezier.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren