Hoomline PVC | Evim Vloeren | Hoomline Dealer
Hoomline PVC vloer

Hoomline PVC

Heeft u de afgelopen tijd ergens een prachtige PVC vloer zien liggen waar u van onder de indruk was? Dan is de kans groot dat het een Hoomline PVC vloer betrof. Hoomline timmert de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg en daar zal de komende jaren zeker geen verandering in komen. Hoomline PVC staat namelijk voor excellente kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs. Zeker omdat deze PVC-vloeren vrijwel niet van houten vloeren te onderscheiden zijn, vormen ze voor steeds meer mensen de eerste keus.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Hoomline PVC kopen?

Hoomline PVC heeft niet alleen een bijzonder sterke reputatie opgebouwd op het gebied van natuurlijke uitstraling. Ook qua duurzaamheid behoren deze vloeren tot de top. Dat heeft grotendeels te maken met hun dikte en extra dikke, zeer harde toplaag. Wilt u een prachtige vloer waarop geleefd kan worden? Dan kunt u blindelings voor Hoomline PVC kiezen.

Omdat de vloeren zo sterk zijn en zich kenmerken door hun zeer slijtvaste – en waterbestendige – toplaag, is het des te knapper dat het is gelukt om de vloeren niet alleen zeer natuurlijk te laten ogen; ze voelen vaak zelfs aan als echt hout.

Hoomline PVC bestaat uit diverse collecties. De Fusion lijn kent zowel PVC met houtlook als PVC met betonlook vloerdelen. Ook is er de Fusion XL collectie, met extra brede vloerdelen, en een speciale Fusion visgraat lijn. Wilt u een vloer die op het oog en op de tast vrijwel niet van echt hout te onderscheiden is, kies dan voor de Ambassador Dryback PVC lijn, met innovatieve coating met reliëf.

Zoals het een goed merk betaamt, biedt ook Hoomline PVC u een zeer diverse keuze uit verschillende stijlen en kleuren. Waar u ook voor gaat: u krijgt altijd een vloer met een zeer natuurlijke uitstraling. Ook durven wij te stellen dat de prijs van de vloeren u in positieve zin zal verbazen.

Hulp nodig bij het kiezen van een Hoomline PVC vloer?

Dagelijks helpen onze specialisten bij het kiezen van een vloer dat past bij de wensen en interieur van de klant. Bekijk onze collectie Hoomline PVC vloeren in onze webshop of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder!

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren