Hoomline Vloeren | Laminaat & PVC | Vloerspecialist
Hoomline PVC vloer

Hoomline vloeren

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, dan bent u idealiter op zoek naar een vloer die kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling verenigt. Het liefst ook nog tegen een goede prijs. Hoomline is een merk dat op al deze gebieden een uitstekende reputatie geniet. Tel daarbij op dat Hoomline zeer veel verschillende stijlen biedt en het zal u niet verbazen dat veel klanten kiezen voor een vloer van dit fraaie merk.

Resultaat 1–36 van de 92 resultaten wordt getoond

Hoomline: producten van echte specialisten

Hoomline is een merk dat inzet op kwaliteit. Dat komt niet alleen tot uiting in de vloeren, maar ook in het streng geselecteerde dealernetwerk.

Evim Vloeren is trots om zich dealer te mogen noemen en wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale Hoomline vloer. U vindt onze gehele collectie online, maar bent uiteraard ook welkom in onze showroom om de vloer met eigen ogen te aanschouwen.

Het merk is voorgekomen uit Europese houtspecialisten. Achter het merk schuilt een organisatie die beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van allerhande (bedrijfs)vloeren. Sterke en kwalitatieve vloeren, dus. Deze eigenschappen worden door het merk Hoomline vertaald naar prachtige, duurzame en innovatieve vloeren voor thuisgebruik. De nadruk ligt altijd op een combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling.

Verschillende lijnen parket, PVC en laminaat

Hoomline biedt een collectie met daarin verschillende lijnen laminaat-, parket- en PVC-vloeren. De PVC-vloeren zijn ondergebracht in de Fusion en Ambassador lijn, terwijl u de parketvloeren vindt in de Métropole collectie.

Zoals het een collectie van een echte specialist betaamt, heeft u heel wat te kiezen. Zo kunt u bij de parketvloeren van Hoomline kiezen uit verschillende breedtes, kleuren en afwerkingen, waaronder geolied met onzichtbare, naturel of witte afwerking, alsmede onbehandelde planken. Bij een parketvloer is het verder mogelijk om te kiezen voor een nabehandeling voor een afwerking van uw keuze. U kunt de vloer op deze manier bijvoorbeeld lichter of donkerder afwerken.

Wie gaat voor een PVC-vloer, vindt bij Hoomline twee sterk verschillende lijnen. De Ambassador lijn biedt een zeer natuurlijke en tijdloze collectie, terwijl de Fusion lijn bestaat uit zeer trendy vloeren met zeer uiteenlopende dessins.

De Hoomline laminaat vloeren kennen diverse lijnen met elk hun eigen kenmerken. De eigenschappen van de parket- en PVC-vloeren gelden ook voor de laminaatvloeren: u krijgt altijd een kwalitatieve, duurzame vloer.

Veel vloeren zijn zelf te leggen

Dat laminaatvloeren zelf te leggen zijn, weet u hoogstwaarschijnlijk al. Ook diverse Hoomline PVC– en parketvloeren zijn echter zelf te leggen. Uiteraard kunnen de parketteurs van Evim Vloeren uw vloer voor u leggen voor een prachtig resultaat.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren