Quick-Step Livyn | Online M² Bereken? | Evim Vloeren
Quick-Step Livyn

Quick-Step Livyn vloeren

U zult binnen een collectie niet vaak zo’n grote diversiteit aan stijlen tegenkomen als bij Quick-Step Livyn. U vraagt zich wellicht af waarom deze naam zo geschreven wordt. Hij verwijst duidelijk naar “living”, maar ook naar het materiaal waar deze collectie uit bestaat: vinyl. Wie aan Quick-Step denkt, denkt wellicht niet zo snel aan PVC. Met de Livyn collectie bewijst het merk echter dat zij ook vloeren maken van andere materialen met de kwaliteit die je gewend bent van Quick-Step.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Quick-Step Livyn

De Quick-Step Livyn vloeren zijn ontwikkeld om de uitstraling van echte houten of stenen vloeren te benaderen. En dat doen ze. Dat ziet u op de afbeeldingen, maar vooral ook in de showroom en wanneer u de vloer thuis hebt liggen. Het is knap hoe de authentieke uitstraling van hout of steen wordt verkregen, terwijl u profiteert van de voordelen van vinyl.

Want dat een vinyl vloer voordelen biedt, is duidelijk. Een vloer van vinyl is waterbestendig, voelt lekker warm aan en is haast onverwoestbaar. Neem daarbij de prachtige uitstraling van deze Quick-Step Livyn collectie en u hebt een vloer die u overal in huis kunt leggen: in de woonkamer, keuken, kinderkamer of zelfs de badkamer. Vanzelfsprekend gaat het leggen zeer eenvoudig, zoals u van Quick-Step gewend bent. Ook deze vinyl vloerdelen laten zich leggen met een bijzonder handig kliksysteem. Zelf leggen is dus geen enkel probleem.

Iedereen zal een geschikte vloer vinden in de Quick-Step Livyn collectie. Alle soorten vloeren met hout- en tegeluitstraling zijn hier namelijk in vertegenwoordigd. Wat u ook wenst qua uitstraling, stijl of kleur: er is altijd een vloer voor u. Van neutraal en natuurlijk tot opvallend en zelfs bijzonder. Klassiek, modern en trendy; wij bieden u meer dan 50 uitvoeringen. Voor een goede prijs, want de Quick-Step Livyn collectie is al beschikbaar vanaf 33,74 euro per vierkante meter.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren