Rigid Core Vloeren | Evim Vloeren

Rigid Core vloeren

Rigid Core PVC: dat is een naam die verwachtingen schept. Deze naam is dan ook zeker niet toevallig gekozen. Rigid Core doet zijn naam eer aan. U krijgt wat u op basis van de naam verwacht: een bijzonder sterke vloer. Dit dankzij een extra dik vloerdeel van maar liefst een halve centimeter. U weet dat u met dit merk een bijzonder robuuste vloer in huis haalt. Dat is immers het handelsmerk van Rigid Core. De vloeren van dit merk hebben nog een unieke eigenschap. Veel van de Rigid Core PVC vloeren kunnen namelijk over een bestaande vloer heen worden gelegd en kenmerken zich door een perfecte waterbestendigheid. Ook zijn zij leverbaar in prachtige hout- en tegellook.

Filter op kleur
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

It seems we can't find what you're looking for.

De unieke kenmerken van Rigid Core PVC

Indien u op zoek bent naar een PVC vloer, wilt u allereerst natuurlijk een mooie vloer: een vloer met een uitstraling waar u van houdt en die bij u past. Maar u kiest waarschijnlijk ook voor PVC vanwege het onderhoudsarme karakter en de stevigheid. Rigid Core PVC heeft dit naar een nieuw niveau getild. De PVC-vloerdelen van Rigid Core PVC onderscheiden zich van andere PVC vloeren door hun dikte. De vloer is namelijk maar liefst 5 millimeter dik. Dit maakt de vloer niet alleen extra stevig, maar ook extra gebruiksvriendelijk. Dankzij zijn riante dikte is deze vloer namelijk vaak over een bestaande vloer heen te leggen. Heeft u bijvoorbeeld laminaat liggen, dan hoeft u deze vloer niet eerst te verwijderen voordat u uw Rigid Core PVC vloer legt. Helemaal mooi is dit wanneer u een vloer heeft die zich lastiger laat verwijderen, zoals een plavuizen vloer. Kleine oneffenheden worden dankzij de dikte van deze nieuwe vloer automatisch geëgaliseerd.

Kras- en waterbestendig

Op een Rigid Core PVC vloer mag en kan geleefd worden. Rigid Core is producent van misschien wel de meest waterbestendige PVC-vloer van het moment. Dit betekent dat u geen zorgen hoeft te hebben over de gevolgen van kleine ongelukjes. Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is Rigid Core dus een uitstekende keuze. Waterbestendig, krasbestendig en bestand tegen een stootje: dit zijn onder alle omstandigheden vloeren om heel lang van te kunnen genieten.

Zeer natuurlijke uitstraling

Rigid Core heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. Niet alleen op het gebied van stevigheid, maar ook op het gebied van uitstraling. Het is een modern merk dat gebruikmaakt van de laatste technieken. Hierdoor lukt het niet alleen om te zorgen voor een zeer natuurlijke uitstraling; ook het gevoel benadert dat van parket. Er zijn zelfs houtnerven voelbaar in de PVC vloeren van Rigid Core. Natuurlijk weet u dat dit geen “echt” hout is, maar het verschil is nauwelijks waar te nemen met het oog of op de tast.

Deze eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat Rigid Core PVC steeds vaker als alternatief voor een parketvloer wordt gekozen. Voor veel klanten komt deze vloer in een 1:1 vergelijking met parket als de winnaar uit de bus. Dat zegt alles over de kwaliteit, maar ook de prijs is hier van invloed op.

Niet alleen in houtlook

Met PVC is erg veel mogelijk. Rigid Core PVC is niet alleen verkrijgbaar in houtlook. De Tile-collectie biedt prachtige PVC tegels met een steenlook die net als de houtlook bijna niet van echt steen te onderscheiden is.

Volop keuze uit alle stijlen voor diverse budgetten

Rigid Core PVC opereert in het hogere segment. Zeker gezien de innovatie, unieke eigenschappen en kwaliteit van deze vloeren, zijn de prijzen zeer interessant. U haalt een Rigid Core PVC vloer in huis vanaf 39,95 euro per vierkante meter. Vergeet daarbij niet dat het vaak ook niet nodig is om te investeren in een ondervloer.

Rigid Core PVC heeft een grote collectie. In onze collectie heeft u keuze uit bijna twintig verschillende Rigid Core PVC-vloeren in vier verschillende lijnen: Tile, visgraat, XL en XL register. 

Heeft u vragen over een vloer die u gezien hebt? Stel deze gerust. Wij nemen graag de tijd om u alle informatie te verschaffen. U bestelt de vloer van uw keuze veilig in onze webshop. Wij kunnen ons voorstellen dat u de vloeren graag met eigen ogen wilt komen bekijken. Zo kunt u zelf de kwaliteit zien en voelen. U bent van harte welkom in onze showroom.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Filter op stijl
Bekijk meer opties
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren