Quick-Step Eligna Laminaat | Evim Vloeren | Vloerspecialist
Quick-Step Eligna Laminaat

Quick-Step Eligna laminaat

De Eligna lijn is onderdeel is van Quick-Step. Dan weet u waarschijnlijk direct al dat u hier te maken heeft met een fraaie, kwalitatieve en duurzame vloer. Elgina heeft echter een unieke eigenschap die de vloeren van dit merk zeer gewild maken.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Eligna: voor wie op zoek is naar een waterbestendige vloer

Vocht is een vijand van elke houten vloer. Een paar spettertjes kunnen geen kwaad, maar wanneer er bijvoorbeeld een groot glas drank of een vaas omvalt, loopt uw vloer al snel schade op. Bent u op zoek naar een houten vloer met een uitstekende waterbestendigheid, dan is Eligna beslist een collectie die voor u interessant is.

Wanneer u naar de vloeren van dit merk kijkt, ziet u waarschijnlijk direct al een punt waarop deze verschillen van de meeste andere vloeren. Eenmaal gelegd, zijn de planken namelijk naadloos. De afwezigheid van voegen, waardoor de vloer een optisch ononderbroken geheel vormt in uw kamer, zorgt niet alleen voor een strakke look, maar ook voor een optimale vochtbestendigheid.

Vocht kan niet in de voegen lopen en dat maakt het hout een stuk weerbaarder. Vaak is dit de voornaamste oorzaak van water- en vloeistofschade aan uw vloer. Een Eligna vloer is een ideale vloer in een huishouden waarin geleefd wordt, maar waar desondanks behoefte is aan sfeer en uitstraling.

Strak en klassiek

Dat deze lijn strak ogende vloeren levert, zegt niet direct iets over de uitstraling van de vloeren zelf. Een strakke, moderne vloer behoort tot de mogelijkheden, maar wie de Eligna collectie bekijkt, zal zien dat deze juist ook uitblinkt met fraaie, warme klassieker ogende vloeren.

Of u nu gaat voor een donkere of lichte vloer, een met opvallend dessin of juist een meer minimalistische tekening: Eligna biedt voor ieder wat wils.

Te leggen met het vertrouwde kliksysteem

Ondanks dat de Eligna collectie vloeren een extra goede en onzichtbare aansluiting bieden, zijn zij door uzelf te leggen dankzij het vertrouwde kliksysteem waarmee moederbedrijf Quick-Step zoveel bekendheid vergaard heeft. Voor het leggen van een extra vochtbestendige Eligna vloer heeft u dus geen extra kennis of middelen nodig. Uiteraard staan de specialisten van Evim Vloeren voor u klaar om uw vloer voor u te leggen, indien gewenst.

Een harde, sterke vloer met lange garantie

De kwaliteit van Quick-Step Eligna vloeren blijkt ook wel uit de lange garantie die op alle vloeren verleend wordt: maar liefst 25 jaar. Met een vloer van Eligna haalt u niet alleen een waterbestendige maar ook een zeer duurzame en harde vloer (klasse 32) in huis die garant staat voor vele jaren onbezorgd plezier; waar deze ook komt te liggen.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren