Quick-Step Creo Laminaat | Evim Vloeren | Vloerspecialist
Quick-Step Creo Laminaat

Quick-Step Creo laminaat

Vindt u het belangrijk dat uw laminaatvloer een natuurlijke uitstraling heeft? Dan kunt u zeker bij Quick-Step terecht, in het bijzonder bij de Creo lijn. Met de Creo collectie bewijst Quick-Step namelijk dat het mogelijk is om tegen uitstekende kosten te kunnen genieten van een fraaie, authentiek ogende vloer.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 8 resultaten

Een Quick-Step Creo vloer is geschikt voor elke ruimte

Het eerste wat opvalt aan de Creo vloeren, is hun rustige, natuurlijke uitstraling. Elke plank heeft een fraaie en subtiele tekening. De vloeren worden overwegend geleverd in lichtere kleuren. Deze neutrale uitstraling maakt de vloeren zeer geschikt voor toepassing in elke ruimte. Of u nu een vloer zoekt voor in de woon- of eetkamer, slaapkamer of studiekamer: met een vloer uit de Creo collectie kunt u geen verkeerde keuze maken.

Bepaal zelf het accent

Zeer aantrekkelijk aan de vloeren uit de Quick-Step Creo lijn, is  de mogelijkheid om zelf het accent van de vloer te bepalen. Alle vloeren zijn voorzien van een toplaag van eikenhout, met een kenmerkende, fraaie tekening. Omdat u keuze hebt uit veel verschillende tinten zult u altijd een plank kunnen vinden die optimaal tot zijn recht komt in uw interieur en die bij al uw wensen en uw smaak past.

Uiteraard goed zelf te leggen

Iets waarvan u bij elke Quick-Step laminaatvloer profiteert, is het feit dat u deze vloeren zonder noemenswaardige ervaring of hulpmiddelen zelf kunt leggen. Dit geldt ook voor alle vloeren uit de Creo lijn en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Natuurlijk kunt u rekenen op de hulp van de specialisten van Evim Vloeren, indien u liever niet zelf uw vloer wilt leggen.

Goed voor vele jaren plezier

Omdat de laminaatdelen geleverd worden in de standaard afmetingen, haalt u een vloer in huis die in elke ruimte goed staat. Nergens oogt hij te klein of te groot en de uitstraling is altijd tijdloos. Daarbij hebt u ook nog eens de zekerheid van de kwaliteit van een Quick-Step vloer: een vloer die stevig en duurzaam is. Dit maakt een vloer uit de Creo lijn tot een vloer waar u vele jaren zorgeloos plezier van zult hebben.

Op het gebied van prijs/kwaliteitverhouding is er wellicht geen betere keuze mogelijk dan met een laminaatvloer uit de Creo collectie. U bent van harte welkom om de collectie in de showroom van Evim Vloeren te komen bekijken, maar u kunt uw vloer ook direct online bestellen.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren