Quick-Step Classic | Is Dit Jouw Perfecte Vloer?

Quick-Step Classic laminaat

De Quick-Step Classic vloeren behoeven eigenlijk geen introductie. Zegt u kliklaminaat, dan zegt u Quick-Step. Deze gerenommeerde producent is zo ongeveer de belichaming van de klik laminaatvloer. De Quick-Step Classic lijn is de lijn voor wie een hoge kwaliteit laminaatvloer wenst. U krijgt altijd een vloer die op alle gebieden aan uw wensen en eisen voldoet: een prachtige natuurlijke uitstraling, duurzame kwaliteit, een uitstraling die past bij uw smaak en stijl en een uitstekende prijs.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Iedereen vindt de perfecte vloer bij Quick-Step Classic

Het Quick-Step Classic assortiment kenmerkt zich door een zeer riante keuze. U vindt in deze lijn werkelijk alle soorten eiken laminaatvloeren. Of u nu op zoek bent naar een witte, gebleekte vloer, een prachtige donkere eiken vloer of een kleur hier tussenin: alles is in deze lijn verkrijgbaar. Ook vindt u zowel zeer rustige vloeren, als vloeren met een fraaie en kenmerkende tekening.

Laminaat van topkwaliteit

Quick-Step Classic biedt laminaat van topkwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u. U merkt het al bij een enkele plank, maar vooral wanneer uw nieuwe vloer ligt. Deze lijn biedt u die echte natuurlijk uitstraling. Dit betekent geen hinderlijke herhalingen van patronen die u bij minder gerenommeerde merken nog wel eens tegenkomt. Daarom zijn Quick-Step Classic vloeren ook zeer geschikt om te leggen in grotere ruimtes of woonkamers. U bent altijd gegarandeerd van een authentiek ogende vloer.

Investeren in een Quick-Step Classic vloer betekent dus investeren in kwaliteit. U haalt een vloer in huis die stevig is en vele jaren lang mooi zal blijven. Bovendien doet u dit tegen een uitstekende prijs. Want ook in prijs/kwaliteitverhouding blinkt Quick-Step van oudsher uit. Wilt u uw nieuwe Quick-Step Classic vloer door Evim Vloeren laten leggen, dan kunt u gebruikmaken van onze legservice. Bestel de door u gewenste vloer online, of kom langs in onze showroom om de vloer met eigen ogen te bekijken.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren