Ambiant Ceramo Click | Evim Vloeren

Ambiant Ceramo Click

Bent u gecharmeerd van een beton of tegel look, maar is het niet mogelijk of wenselijk om beton of steen te leggen? Bekijk dan snel de Ceramo click collectie van Ambiant. Hiermee haalt u de look in huis die u zo mooi vindt, maar dan op een zeer toegankelijke en zorgeloze manier. De Ceramo click collectie van Ambiant biedt u de uitstraling van betontegels zonder de bijbehorende nadelen. Bovendien kunt u deze vloer zelf leggen.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Ceramo click biedt u een prachtige tegel look

De Ceramo click collectie bestaat uit PVC tegels die u legt zoals u gewend bent van laminaat. De vloer werkt met een eenvoudig kliksysteem. Kliktegels bieden u de uitstraling van beton. Zowel qua look als qua feel zijn ze vrijwel niet van echt beton te onderscheiden. Dit terwijl u een lichte, makkelijk te plaatsen en zeer duurzame PVC tegel in huis haalt. U krijgt de stoere uitstraling van beton met alle voordelen van PVC. Dit betekent een vochtbestendige vloer die geschikt is voor vloerverwarming en die vrijwel geen onderhoud vereist.

Prachtige uitstraling, praktische voordelen

Met Ceramo click haalt u een prachtige uitstraling in huis met diverse praktische voordelen. Het enige dat u hoeft te doen is te kiezen voor de kleur die perfect bij uw smaak past. De Ambient Ceramo Click collectie bestaat uit riante tegels van 60 bij 60 cm. Omdat ze geschikt zijn voor vloerverwarming en overal kunnen worden gelegd, zijn ze perfect voor elke kamer in huis. Zelfs de badkamer. Ook voor zakelijk gebruik is Ceramo click geschikt. Het is een zeer sterke en duurzame vloer.

Bestel Ceramo click in de webshop

Heeft u de ideale Ceramo Click vloer gevonden? Bestel deze dan direct online in de webshop. U kunt hier de vloer van uw keuze bestellen inclusief alle toebehoren. Heeft u eerst een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder met deskundig advies.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren