Quick-Step Majestic Laminaat | Altijd De Goede Keuze!
Lichte vloer

Quick-Step Majestic Laminaat

Met een laminaatvloer uit de Majestic serie van Quick-Step maakt u altijd een goede keuze. De formule is duidelijk: A-kwaliteit laminaat tegen een zeer goede prijs. Zoekt u een vloer waar u ook bij intensief gebruik jarenlang van kunt genieten, dan is Majestic een uitstekende keuze. Over keuze gesproken: dankzij de zeer uiteenlopende stijlen die in onze collectie opgenomen zijn, weet u zeker dat er ook voor u een perfecte vloer tussen zit. Deze vloeren zijn ook perfect als u op zoek bent naar een waterbestendige vloer. Neem contact op als wij u hierbij kunnen helpen!

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 10 resultaten

Quick-Step Majestic biedt laminaat van kwaliteit

De vloeren van Majestic bevinden zich in de hogere prijsklasse van laminaatvloeren. Daar krijgt u dan ook bijzonder veel voor terug. Een kwaliteitsvloer die bij normaal gebruik vele jaren lang meegaat en mooi blijft, bijvoorbeeld. Maar ook zijn de vloeren binnen deze collectie perfect als u op zoek bent naar een waterbestendige vloer.

Mensen denken nog wel eens dat er niet veel verschil is tussen laminaatvloeren. Wanneer u echter het gevoel ervaart van een laminaatvloer van Majestic en een vloer uit een voordeliger prijssegment, merkt u direct verschil. Een goede, solide houtlaag die tegen een stootje kan, een mooie natuurlijke structuur en goede geluiddempende eigenschappen. Dat zijn slechts enkele van de voordelen van investeren in een hoogwaardige laminaatvloer.

Alle stijlen zijn aanwezig in onze collectie

U wilt niet alleen een goede vloer, maar ook een mooie vloer. Een vloer waar u nu en over zeer veel jaren met plezier naar kijkt en dagelijks van geniet. Ook dan is Majestic een merk voor u. In onze collectie zijn alle stijlen vertegenwoordigd. Van statig donker tot warm bruin, licht en trendy en diverse tinten daar tussenin.

Alle planken zijn voorzien van een toplaag van eikenhout. De kwaliteit van het laminaat voelt u dus niet alleen: u ziet het ook, dankzij prachtig natuurlijk ogende planken met een gevarieerde houtstructuur.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren