Quick-Step Impressive Laminaat | Indrukwekkende Vloeren
Quick-Step Impressive laminaat

Quick-Step Impressive laminaat

Wat zegt de naam over een collectie? In het geval van de Impressive lijn, zegt deze alles. Wie op zoek is naar een onderscheidende vloer met een luxe uitstraling die gezien mag worden, doet met een vloer uit deze collectie van Quick-Step altijd een goede keuze. Sommige vloeren zijn geen blikvangers; de vloeren uit deze lijn wel. Bekijk de collectie en ervaar waarom een Impressive vloer zeker gezien mag worden.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Een vloer uit de Impressive lijn past altijd bij uw stijl

U heeft een bepaalde stijl en een bepaalde smaak. Het is belangrijk om te kiezen voor een vloer die hierbij past. Uw vloer legt immers de basis en is sterk bepalend voor de uitstraling en sfeer in uw kamer. Sommige mensen kiezen daarom voor een onopvallende, neutrale vloer die overal bij past. Een keuze waar niets mis mee is. Maar wat nu wanneer u tegen een goede prijs een vloer wilt hebben die helemaal bij uw smaak past en dit ook laat zien? Dan kunt u terecht bij de Impressive collectie.

Klassiek of modern, maar altijd opvallend

De Impressive-lijn biedt voor iedereen wat wils dankzij een ruime keuze uit verschillende stijlen. Bent u een liefhebber van klassiek, of juist van een moderne vloer? In beide gevallen – en voor alles wat hier tussenin zit – heeft de Impressive collectie meerdere vloeren die bij u passen.

U vindt in deze lijn vloeren met zeer uiteenlopende kleuren en in diverse afmetingen. Eén ding hebben zij echter allemaal met elkaar gemeen: ze hebben een zeer eigen uitstraling die in het oog springt zonder te overheersen. Of het nu gaat om een opvallende kleur, een duidelijke groef of een bijzonder dessin.

Mede onderscheidend aan deze collectie, is de natuurlijke look. Dat betekent dat u diverse vloeren vindt met een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Zo vindt u vloeren met een onafgewerkte look die een authentieke uitstraling garandeert. Zoals u van Quick-Step gewend bent, kunt u echter rekenen op veel variatie, wat betekent dat u onder andere ook de keuze hebt uit laminaatvloeren die zijn afgewerkt in een witte, grijze of juist donkere look.

Te leggen volgens de vertrouwde methode

Een Impressive vloer is van Quick-Step, dus u weet wellicht wat dit betekent. Naast een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid betekent dit dat u deze vloer zelf eenvoudig kunt leggen met behulp van het veelgeprezen kliksysteem. Voor het leggen van uw Impressive vloer heeft u geen specifieke kennis, middelen of ervaring nodig. Wilt u toch liever uw vloer laten leggen door een specialist, dan is Evim Vloeren u uiteraard graag van dienst.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren