Hoomline Royal XL V2 | Bekijk De Collectie! | Evim Vloeren

Hoomline Royal XL V2

De Hoomline Royal XL collectie biedt u precies wat de naam belooft: luxe extra brede vloeren. Dit is een prachtige familievloer bij uitstek. Royal XL vloeren zijn geschikt voor intensief gebruik en bovendien ook geschikt voor vloerverwarming. Een vloer waar u vele jaren zorgeloos van zult genieten. Het enige dat u hoeft te doen is uw favoriete kleur en tekening kiezen. Dankzij zeer veel verschillende modellen is er voor ieder wat wils.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Royal XL biedt een extra brede plank

De Royal XL collectie onderscheidt zich van de reguliere Royal collectie door de extra brede plank. Hetzelfde prachtige type vloer, maar dan extra breed voor een unieke uitstraling.

De planken zijn 24 centimeter breed. Dit staat garant voor een indrukwekkende en luxe uitstraling. Tegelijkertijd zijn de planken ook weer niet zó breed dat zij alleen in hele grote ruimtes tot hun recht komen. Dat heeft ook te maken met een speciale eigenschap van deze vloeren: de V-groef in lengterichting.

V-groef in lengterichting doet de ruimte groter lijken

Dankzij de V-groef in lengterichting hebben Royal XL vloeren optisch een dubbel effect. De brede plank staat prachtig, maar dankzij de V-groef in lengterichting wordt ook de lengte van de plank benadrukt. En daarmee de lengte (of legrichting) van de ruimte. Dit maakt Royal XL vloeren ook geschikt voor kleinere vertrekken, zoals een niet al te ruime woonkamer of een slaapkamer.

Veel verschillende kleuren met fraaie matte finish

Wanneer u kiest voor een Royal XL vloer weet u niet alleen zeker dat u kiest voor kwaliteit, maar ook dat u altijd exact de vloer in huis haalt waar u naar op zoek bent. Dankzij zestien verschillende uitvoeringen met sterk uiteenlopende kleuren en tekeningen, is er ook voor u een ideale Royal XL vloer. Alle vloeren zijn voorzien van een subtiele matte finish.

Het complete assortiment Royal XL vloeren vindt u in de webshop. U kunt de gewenste vloer direct online bestellen. Vanzelfsprekend kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Ook bent u van harte welkom in de showroom.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren