Hoogglans Vloeren Kopen? Bekijk Onze Collectie!
Hoogglans vloer

Hoogglans vloeren

Evim Vloeren is al vele jaren een bekende specialist op het gebied van parketvloeren en laminaatvloeren. Maar als ervaren vloerenspecialist zijn wij er voor nog veel meer soorten vloeren. Ook voor een hoogglans vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u denkt aan een hoogglans vloer, denkt u wellicht direct aan marmer of plavuizen. Dit zijn inderdaad traditionele hoogglans vloeren, maar de tijd heeft niet stilgestaan. Dankzij nieuwe technieken en ontwikkelingen kunt u anno nu ook kiezen voor bijvoorbeeld een prachtige hoogglans laminaat vloer. Kijk maar eens in onze collectie.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

De veelzijdige aantrekkingskracht van een hoogglans vloer

Met de juiste hoogglans vloer kunt u alle kanten op. Waarschijnlijk meer nog dan bij andere vloeren, is het van belang dat deze vloer perfect bij u past. Een hoogglans vloer is namelijk per definitie een uitgesproken vloer. Een vloer die een echte blikvanger is en dat ook mag zijn.

Wat bijzonder is aan een hoogglans vloer, is dat deze in de regel veelzijdiger is dan een andere soort uitgesproken vloer. Zo zijn hoogglans vloeren niet per definitie klassiek of juist modern. Deze vloeren passen bij veel verschillende woonstijlen. Kijkt u maar eens naar oude of monumentale panden. In heel veel van deze panden ziet u tegel hoogglans vloeren liggen. Maar ook in moderne villa’s en minimalistische architectonische hoogstandjes komt u vaak een hoogglans tegel vloer tegen. Dit zijn twee uitersten die aangeven hoe veelzijdig een hoogglans vloer is. Eigenlijk is de enige vraag of een hoogglans vloer bij ú past. Is deze vloer uw smaak, dan is er altijd een vloer voor u. Naast de verschillende stijlen zijn er verschillende vloeren zoals laminaat hoogglans en pvc hoogglans.

Een hoogglans vloer anno nu

Wie op zoek is naar een moderne hoogglans vloer, is waarschijnlijk niet op zoek naar een stenen vloer. Natuurlijk is een hoogglans stenen tegel nog volop te verkrijgen. Maar deze vloeren hebben wel enkele nadelen. Zo zijn zij stevig, maar áls er een beschadiging optreedt, is dit vaak ook direct een probleem. Bovendien zijn stenen tegels niet geschikt om te gebruiken op verdiepingen en houdt lang niet iedereen van het gevoel van een tegel. Maar wat nu wanneer u de uitstraling wél fantastisch vindt? Een hoogglans tegel vloer anno nu hoeft geen stenen vloer te zijn. Sterker nog: hoogglans laminaat is ontzettend in opkomst.

Een hoogglans laminaat vloer van Falquon

Eén van de merken die furore maakt met hoogglans laminaat vloeren, is Falquon. De Falquon Quadro lijn is in optisch opzicht niet van een klassieke hoogglans vloer te onderscheiden. U heeft keuze uit een statig zwarte, fraaie donkere of prachtige lichte vloer. De uitstraling van steen met alle voordelen van laminaat. Dus: veel voordeliger, onderhoudsvriendelijk en overal te leggen.

Hoogglans vloer leggen

Een hoogglans vloer leggen is iets dat u zelf kunt doen. Het is echter wel wat lastiger dan het leggen van een houten laminaatvloer. Dat heeft te maken met het feit dat een hoogglans tegel vloer niet één of twee zijden met groef heeft, maar vier zijden. Dat geldt in principe ook voor hoogglans laminaat vloeren die vierkant zijn, waardoor het werken in nette banen net iets meer ervaring en concentratie vereist.

Wilt u de vloer liever niet zelf leggen, maar gebruik maken van de diensten van een erkende specialist? Onze vakmensen leggen graag uw nieuwe vloer voor u.

Bestel in onze webshop of showroom

Heeft u de geschikte hoogglans vloer gevonden? Bestel deze dan in onze webshop. In de webshop vindt u alle benodigdheden. Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. HIer kunt u de prachtige hoogglans vloeren met eigen ogen bewonderen en helpen wij u met het maken van een offerte op maat. 

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren