Quick Step Pulse Click Plus PUCP40078 Wijngaard Eik Bruin | Evim Vloeren

Quick Step Pulse Click Plus PUCP40078 Wijngaard Eik Bruin

De Pulse Click+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extrabrede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit’ kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click+ vloer supersnel en gemakkelijk.

47,56 p/m²

Dit is de vierkante meter prijs. Alle vloeren worden in pakketten geleverd. Bereken hieronder hoeveel pakketten u nodig heeft.

Totaal oppervlakte 2.22
Onze prijs 105,58

Over: Quick Step Pulse Click Plus PUCP40078 Wijngaard Eik Bruin

Waterbestendig

Zeg vaarwel tegen vochtproblemen door te kiezen voor een waterbestendige vloer van Quick-Step. Deze vloeren zien er niet alleen uitzonderlijk stijlvol en natuurlijk uit, ze zijn ook nog eens 100% vochtbestendig, waardoor schoonmaken gemakkelijker dan ooit verloopt!

Scratch & Stain Guard

Geniet jarenlang van je vinylvloer dankzij de afgedichte toplaag met Stain Guard- en Scratch Guard-technologie. Deze laag biedt superieure bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken.

Uniclic Multifit

Dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem gaat het plaatsen van je vloer verrassend makkelijk en snel. Volgens professionele plaatsers kun je je vloer tot zelfs 30 % sneller plaatsen dan met traditionele plaatsingswijzen.

Merk

Quick-Step

Serie

Pulse Click Plus

Type PVC

Klik PVC

Dikte

4,5 mm

Gebruiksklasse

AC5 – Klasse 33

Garantie

25 jaar

Lengte

151 cm

Breedte

21 cm

Inhoud

2,22 m²

Levertijd

2 á 3 werkdagen

Kleur

Onze showroom in Amsterdam

Wilt u de Quick Step Pulse Click Plus PUCP40078 Wijngaard Eik Bruin komen bekijken in onze showroom in Amsterdam?
In onze showroom kunnen wij u verschillende stalen laten zien, u adviseren over verschillende stijlen en alles vertellen over de vloer die het beste bij uw wensen. past. Neem contact op om direct een afspraak te maken en de Quick Step Pulse Click Plus PUCP40078 Wijngaard Eik Bruin te komen bekijken!
Winkelwagen

Offerte aanvragen?

Heeft u een groot aantal nodig of wilt u een offerte als bedrijf opvragen? Vul onderstaand formulier in!

Extra service?