Pulse Glue Plus | Te Verlijmen PVC Vloer | Evim Vloeren

Quick-Step Pulse Glue Plus

Het kiezen van een nieuwe vloer is vaak niet eenvoudig. Het wordt al een stukje eenvoudiger wanneer u weet waar u naar op zoek bent en wat u wilt. Nóg eenvoudiger wordt het, wanneer u zoekt binnen een collectie die u dit alles biedt. Bent u op zoek naar een te verlijmen PVC vloer? Maak dan kennis met de Quick-Step Livyn Pulse Glue Plus collectie. Wij weten zeker dat u in deze collectie uw droomvloer zult vinden.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Het riante aanbod van de Quick-Step Livyn Pulse Glue Plus collectie

De Quick-Step Livyn Pulse Glue Plus collectie bestaat uit tientallen vloeren met elk zijn eigen uitstralingen. Dat maakt kiezen tegelijkertijd eenvoudiger, maar misschien ook nóg lastiger. Eenvoudiger omdat u niet naar andere merken of collecties hoeft te kijken. Lastiger omdat er binnen de Quick-Step Livyn Pulse Glue Plus collectie zo veel variatie en aanbod is, dat u misschien niet één, maar zelfs meerdere droomvloeren vindt. Voor vragen of twijfels tussen vloeren kunt u natuurlijk altijd advies vragen bij Evim Vloeren of u komt langs in de showroom om een kijkje te nemen. 

Deze collectie biedt u dus alles wat u van Quick-Step mag verwachten. Zoals u wellicht al uit de naam van de collectie af kunt leiden, gaat het hier om PVC vloeren die worden verlijmd. Het grote voordeel van een verlijmde PVC vloer, is dat u hiermee een vloer in huis haalt die vrijwel onovertroffen is op het gebied van stevigheid. 

Bijzonder aan deze collectie is dat het extra brede planken betreft, zonder dat u dit ziet. Brede planken zijn trendy, maar niet iedereen houdt van de uitstraling hiervan. Deze collectie biedt u brede planken zonder deze look. Kortom: de vloer is handig en snel te leggen, u heeft minder vloerdelen nodig, maar u krijgt wel de uitstraling van de klassieke, smalle planken. 

Bestel online of ervaar de vloeren in onze showroom

Heeft u uw ideale Quick-Step Livyn Pulse Glue Plus vloer gevonden? Bestel deze dan snel een eenvoudig in onze webshop. Ook alle toebehoren kunt u direct bestellen. Heeft u eerst vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale vloer en het plaatsen van de juiste bestelling.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Ook hier nemen wij natuurlijk graag de tijd om u te helpen en kunt u de vloeren bovendien met eigen ogen aanschouwen. 

 

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren