Quick-Step Livyn Alpha Collectie | Evim Vloeren

Quick-Step Alpha

Veel mensen kennen Quick-Step als hét laminaat merk. Dat is terecht. Maar al geruime tijd mag Quick-Step worden gezien als vooraanstaand merk voor diverse vloertypes. Dat wat Quick-Step eerder al lukte met laminaatvloeren, een zeer riant aanbod aan kwalitatieve vloeren tegen goede prijzen, herhaalt het merk met PVC vloeren. Bent u op zoek naar een prachtige PVC vloer met haast onverslaanbare prijs/kwaliteitverhouding? Neem dan eens een kijkje de het Quick-Step Livyn Alpha collectie.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Quick-Step Livyn Alpha: een collectie met een enorme veelzijdigheid

Quick-Step staat bekend om een enorme keuze. Niet voor niets is het merk al zo lang één van de meest vooraanstaande spelers. PVC heeft bovendien als kenmerk dat u hiermee qua uitstraling echt alle kanten op kunt. Combineer dit met de veelzijdigheid van Quick-Step en u zult begrijpen dat de Quick-Step Livyn Alpha collectie zeer breed is. Er is echt voor ieder wat wils.

Prachtige houtlook vloeren

Zoekt u een PVC vloer met houtlook? Dan is de Quick-Step Livyn Alpha collectie beslist interessant voor u. Wat uw smaak of interieurstijl ook is: wij weten zeker dat u een vloer zult vinden die hier helemaal bij aansluit. De collectie beslaat namelijk het complete spectrum van houtlook vloeren. Van modern en licht, tot klassiek en donker en alles daar tussenin. Een licht verweerde of vintage uitstraling, romantisch met warme knoesten of juist lekker strak met een minimalistische plank: u vindt het allemaal.

Vinyl tegels

Wij schreven eerder al: met PVC is ontzettend veel mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van PVC met fraaie vinyl tegel look? U haalt hiermee de uitstraling van tegels in huis, terwijl u profiteert van alle voordelen van PVC. Of u nu gaat voor hout of vinyl look: de vloeren zijn vrijwel niet van “echt” te onderscheiden.

Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding

Quick-Step heeft een naam hoog te houden op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. De Quick-Step Livyn Alpha collectie stelt ook op dit gebied absoluut niet teleur. U haalt altijd een kwalitatief zeer hoogwaardige vloer in huis voor vele jaren zorgeloos woonplezier. Want zorgeloos, dat is PVC. De vloer heeft, behalve zuigen en dweilen, namelijk geen onderhoud nodig.

U haalt al vanaf 37 euro per vierkante meter een Quick-Step Livyn Alpha vloer in huis. Quick-Step koppelt met deze lijn prijzen uit het middensegment aan een kwaliteit en uitstraling waar veel vloeren van andere merken in een hoger segment niet vanzelfsprekend aan kunnen tippen.

Bestel online of kom langs in de showroom

Heeft u uw ideale Quick-Step Livyn Alpha vloer gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Twijfelt u nog welke uitvoering u het mooist vindt, of wilt u de vloer eerst met eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij beantwoorden met plezier uw vragen, voorzien u van meer informatie en helpen u bij het kiezen van de perfecte vloer.

Wilt u online bestellen en heeft u eerst een vraag of wilt u meer informatie? Ook dan staan wij voor u klaar. Bel of mail ons en wij zorgen ervoor dat u alle informatie krijgt die u nodig hebt.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren