Hoomline Briljant Vloer Kopen? | Evimvloeren

Hoomline Briljant

Hoomline Briljant: een naam kan alles zeggen. De vloeren uit deze collectie mogen zeker briljant worden genoemd. Vanwege de kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid, bijvoorbeeld. Maar ook vanwege de ruime keuzemogelijkheden én de uitstekende prijs. Want met prijzen tussen de €35 en €40 per vierkante meter, blinken deze PVC vloeren uit op het gebied van prijs/kwaliteitverhouding.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Hoomline Briljant: is het echt geen hout?

Het eerste dat u waarschijnlijk denkt bij het zien van de Homeline Briljant collectie is: is dit echt geen houten vloer? Deze collectie bestaat uit prachtige PVC vloeren met de allerlaatste technieken. Ze zijn écht niet van hout te onderscheiden. Ze bieden u dus alle voordelen van de uitstraling van een houten vloer, zonder de nadelen. Daarbij profiteert u natuurlijk wel van de voordelen van PVC: een zeer sterke, duurzame en bestendige vloer. Is parket geen optie voor u, bijvoorbeeld omdat u het niet aandurft met een druk gezin, dan is deze collectie hét alternatief. Bovendien is PVC altijd makkelijk te reinigen en vrijwel onderhoudsvrij.

Moderne vloeren met een strakke uitstraling

Bij zo’n moderne vloer hoort natuurlijk ook een moderne uitstraling. De Homeline Briljant collectie biedt u een fraaie, sfeervolle planken in diverse kleuren, licht en donker, en met zowel zeer subtiele als meer uitgesproken tekeningen. Dankzij de ruime keuzemogelijkheden is er voor elke woning en elk interieur (ook voor vele bedrijfsruimten) een perfecte vloer te vinden in deze collectie.

Ook leverbaar als dryback

Wordt de vloer intensief gebruikt, bijvoorbeeld in een druk en groot gezin, kantoorruimte of een winkel/showroom? Hoomline Briljant biedt ook dryback vloeren. Deze PVC vloeren worden geplaatst op een speciaal lijmbed voor maximale stevigheid en stabiliteit. Zo zijn meerdere vloeren uit de Hoomline Briljant lijn dus ook perfect geschikt voor zeer intensief gebruik en bent u zelfs dan gegarandeerd van een jarenlange prachtige uitstraling.

Bekijk de prachtige collectie op deze pagina of kom langs in de showroom om de vloeren met eigen ogen te bekijken.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren