Hoomline Briljant Visgraat | Evim Vloeren

Hoomline Briljant Visgraat

Wie op zoek is naar een klassieke en tijdloze vloer die geen onderhoud vergt, kan eigenlijk niet om de Hoomline Briljant visgraat collectie heen. Visgraat is en blijft voor velen de ultieme vloer. Maar deze kent mogelijk wel wat nadelen. Daar rekent Briljant visgraat mee af. Deze technologisch hoogstaande PVC vloer combineert de voordelen van parket en PVC.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

Briljant visgraat: klassieke vloer volgens de modernste technologie

Met de Briljant collectie bewijst Hoomline dat het merk als geen ander weet hoe het klassieke aantrekkingskracht met moderne technologie moet combineren. De Briljant visgraat lijn bestaat uit een selectie van vloeren met de allerlaatste PVC-technologie. Maar dat ziet u er niet aan af, en dat bedoelen wij in positieve zin: u krijgt een vloer die precies zo oogt zoals traditioneel visgraat parket, maar dan zonder de nadelen.

Profiteer van de voordelen van PVC

Het grootste voordeel van Briljant visgraat PVC ten opzichte van parket, is het onderhoud. Of beter gezegd: het gebrek hieraan. PVC is ontzettend sterk en (vocht)bestendig en vereist geen onderhoud. Alleen zuigen en dweilen volstaat. De vloer hoeft nooit geolied, geschuurd of op enige andere wijze te worden onderhouden. Met Briljant visgraat kunt u onbezorgd genieten. En dat vele jaren lang.

Altijd in een kleur die bij u past

Wie op zoek is naar een onderscheidende visgraat vloer zal zeker interesse hebben in de Briljant visgraat collectie van Hoomline. Deze collectie biedt namelijk een moderne interpretatie van een klassieke vloer. De visgraatvloer is traditiegetrouw donker. Briljant visgraat is verkrijgbaar in vier prachtige, lichtere kleuren. Dit maakt deze visgraat ook geschikt voor een modern, strak en zelfs minimalistisch interieur.

Bestel online of kom langs in de showroom

Bestel uw favoriete Briljant visgraat vloer direct in onze webshop, inclusief toebehoren. Ook op het gebied van kosten gooien deze vloeren hoge ogen. Heeft u eerst een vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder. Ook bent u van harte welkom in onze showroom.

 

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren