Rigid Core XL Vloeren | Robuust En Tijdloos | Evim Vloeren
Rigid Core XL 8713 Pluto Light

Rigid Core XL

Met een Rigid Core XL vloer haalt u een vloer voor het leven in huis. De naam Rigid Core XL schept natuurlijk verwachtingen. De vloer maakt deze waar. Robuust, tijdloos, kwalitatief en natuurlijk prachtig om te zien met de extra brede planken.

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

It seems we can't find what you're looking for.

De eigenschappen van een Rigid Core XL vloer

Wie voor deze vloer kiest, haalt een vloer in huis die op alle onderdelen uitstekend scoort. Eén van de grote pluspunten van deze vloeren, is dat deze de kwaliteit en uitstraling van PVC combineren met het gemak van laminaat. De vloer beschikt namelijk over een kliksysteem en is daardoor eenvoudig zelf te leggen.

Dé PVC vloer voor overal in huis

Dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem, de uitstekende kwaliteit en de goede prijzen, is een Rigid Core XL vloer dé PVC vloer voor overal in huis. Natuurlijk zorgt deze voor uitstraling en sfeer in de woonkamer, maar de vloer tilt ook elke slaapkamer naar een hoger niveau. Dankzij zijn stevigheid is deze vloer zelfs geschikt voor ruimtes waarin echt geleefd wordt.

De vloer biedt u namelijk perfecte stevigheid en duurzaamheid. Zelfs bij intensief gebruik is dit een vloer die vele jaren mooi blijft. En dat zonder dat er veel onderhoud vereist is. U hoeft de vloer alleen te zuigen en te dweilen om deze lang mooi te houden.

De vloeren kunnen in veel gevallen direct over een bestaande vloer worden gelegd, zijn geschikt voor vloerverwarming en 100% waterbestendig. Tel daarbij op dat u een vloer in huis haalt met een prachtige natuurlijke uitstraling die bovendien in veel verschillende kleuren leverbaar is, en u weet zeker dat u hier vele jaren van zult genieten.

Bestel online of in de winkel

Heeft u uw ideale vloer gevonden? Bestel deze dan inclusief toebehoren in onze webshop. Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het plaatsen van uw bestelling. Wilt u de vloer liever eerst met eigen ogen kunnen zien en aanraken. Kom dan langs in één van onze showrooms en ervaar zelf de kwaliteit van deze vloeren.

Winkelwagen

Filter op categorie
Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren