Prachtige Falquon Quadro Vloeren - Evim Vloeren
Hoogglans vloer

Falquon Quadro

De Quadro lijn van Falquon is zonder twijfel een van de meest innovatieve, bijzondere en onderscheidende vloerencollecties op de markt. U weet ongetwijfeld al dat laminaatvloeren van nu niet meer dezelfde zijn als tien a twintig jaar terug. De Quadro collectie bewijst wat er anno nu mogelijk is met laminaat.

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren

De uitstraling van steen…. met laminaat

Falquon is niet zomaar een specialist op het gebied van laminaat. Falquon biedt laminaat dat anders is. Zo vindt u in het aanbod van Falquon onder andere deze Quadro collectie. Unieke vloeren van laminaat met de uitstraling van steen.

Het merk heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van bijzonder laminaat. Een Quadro vloer kunt u dus eigenlijk blindelings aanschaffen. Toch begrijpen wij dat u deze graag met eigen ogen wilt ervaren. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij overdrijven niet wanneer wij zeggen dat een Falquon Quadro vloer optisch niet van echte stenen steen te onderscheiden is. U krijgt dus de uitstraling van steen zonder de nadelen en onmogelijkheden van echte stenen vloeren.

Altijd een prachtige onderscheidende look

Wat uw smaak ook is en naar wat voor stijl u ook op zoek bent: de kans is zeer groot dat u in de Quadro collectie een vloer vindt die aan al uw wensen en eisen voldoet. De Quadro collectie biedt een grote verscheidenheid aan vloeren. Wat zij allemaal gemeen hebben, is dat zij stuk voor stuk een prachtige, onderscheidende look bieden. Een prachtige hoogglans tegel. Van wit tot zwart en alles daar tussenin. Zelfs met zeer sjieke marmerlook.

Bijna overal te plaatsen, eenvoudig zelf te leggen

Ondanks het onderscheidende en innovatieve karakter van de Quadro vloeren, zijn deze eenvoudig zelf te leggen. U haalt alle benodigdheden snel in huis in onze webshop. Bestel uw Falquon Quadro vloer inclusief toebehoren en kies voor een geweldige onderscheidende uitstraling. Waar ook in huis. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Winkelwagen

Filter op kleur
Filter op merk
Bekijk meer opties
Filter op stijl
Filter op serie
Bekijk meer opties
Filter op dikte

Evim Vloeren