Quick-Step Elite

Quick-Step Elite

Wanneer u een laminaat vloer zoekt met een optimale prijs/kwaliteitverhouding, kunt u eigenlijk niet om Elite heen. Al jaren geldt dit merk als een van de populairste producenten binnen laminaat vloeren en dat is natuurlijk niet voor niets. De kwaliteit van Quick-Step Elite serie maakt hen in combinatie met hun sterke prijs geschikt voor zeer veel verschillende toepassingen.

Filter op kleur
Filter op merk
Filter op serie
Filter op dikte

Evim Vloeren

Toont alle 8 resultaten

Dit zijn vloeren die prachtig staan in uw woonkamer, maar ook stevig genoeg zijn voor gebruik in een kinderkamer of op kantoor. De expertise van Elite voelt en ziet u direct.

Elite heeft altijd een vloer die bij u past

Alle laminaat vloeren van Elite beschikken over een toplaag van fraai eikenhout. Hoe veelzijdig eikenhout kan zijn, ziet u in een oogopslag. Wat uw smaak ook is, de kans is zeer groot dat u slaagt in de collectie van Elite. Er is een vloer voor elke stijl en elk interieur. Of u nu van klassiek houdt, modern, robuust, industrieel of minimalistisch: u zult altijd een vloer vinden die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Waarom de prijs/kwaliteitverhouding zo goed is

Een Elite vloer bevindt zich qua prijs in het hogere middensegment. Wat u daarvoor krijgt, is een vloer die zich in vele opzichten kan meten met vloeren uit het duurdere segment en die zich duidelijk onderscheidt van lager geprijsde vloeren. Zet u de prijs af tegen de kwaliteit die u in huis haalt, dan zullen er maar weinig vloeren zijn die beter scoren. 

Onderdeel van het gerenommeerde Quick-Step

Mocht u zich nog afvragen hoe het kan dat Elite zo’n hoogwaardige kwaliteit biedt tegen scherpe kosten: het is onderdeel van het gerenommeerde Quick-Step, een van ‘s werelds marktleiders op het gebied van laminaat. Met een Elite vloer profiteert u van al deze know how en uiteraard het eenvoudige legsysteem.

Filter op kleur
Filter op merk
Filter op serie
Filter op dikte

Evim Vloeren

Winkelwagen
Scroll naar top

Black
Friday

CODE: BLACK FRIDAY

15% korting op alle PVC vloeren