Eligna Wide

Quick-Step Eligna Wide

Een rustieke vloer voegt sfeer en authenticiteit toe aan uw kamer(s). Maar wat maakt dit nog mooier? Een extra brede plank kan zorgen voor een nog fraaiere uitstraling. Is dat ook wat voor u? Bekijk dan zeker de Eligna Wide collectie van Quick-Step. De Eligna Wide collectie biedt dezelfde fraaie rustieke vloeren als de Eligna collectie, maar dan met extra brede planken. Dankzij deze extra brede plank oogt de vloer prachtig rustig. Zo komt deze ook in een grote ruimte perfect tot zijn recht.

Filter op kleur
Filter op merk
Filter op serie
Filter op dikte

Evim Vloeren

It seems we can't find what you're looking for.

Eligna Wide: extra breed, extra indrukwekkend

Dankzij de extra brede plank gaat een Eligna Wide vloer nooit vervelen. De planken kenmerken zich sowieso stuk voor stuk door een unieke tekening. Omdat deze breder zijn dan de standaard maat, heeft u per ruimte minder planken nodig. Hierdoor oogt de vloer niet alleen extra indrukwekkend, maar tegelijkertijd ook rustig en bovendien zult u nergens in de ruimte herhalende patronen zien.

Een bijkomend voordeel van een extra brede plank is dat u uw vloer eenvoudiger en sneller legt. En dankzij het welbekende kliksysteem van Quick-Step legt u ook uw Eligna Wide vloer in een handomdraai zelf. Ook wanneer u nog geen ervaring heeft.

Zo gevarieerd kan rustiek zijn

De rustieke vloeren van de Eligna Wide serie komen in een grote variëteit aan kleuren. Van zeer licht eiken tot bijzonder donker gerookt eiken en vele tinten daar tussenin. Alle vloeren kenmerken zich door een natuurlijke tekening. U kunt echter kiezen uit zowel een zeer fijne als een meer grove structuur. Met Eligna Wide heeft Quick-Step een prachtige collectie aan de bovenkant van het segment ontwikkeld. Dit is een vloer die u aanschaft voor vele tientallen jaren woonplezier. De dikke, stevige toplaag maakt de vloer geschikt voor vrijwel elke ruimte. Bestel eenvoudig uw Eligna Wide vloer online, of kom deze met eigen ogen bekijken in een van onze winkels.

Filter op kleur
Filter op merk
Filter op serie
Filter op dikte

Evim Vloeren

Winkelwagen
Scroll naar top